Loading...
Az én utam 2020-06-02T19:29:04+00:00

SZÁMOMRA AZ ÉNIDŐ…

Az énidő igazi önfelvállalás számomra. Az úton levésem dokumentációja. Lehetséges inspiráció Neked!
Én alkotásként élem meg az énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is.  

Tarts velem az úton és alakítsd ki az énidődet! 

Édesanya vagyok

Nyitott, kíváncsi, emberszerető nő vagyok, és minden azzal kezdődött, hogy 7 éve édesanyává váltam. Új élethelyzetbe kerültem, az Énidő ügye pedig igazi önfelvállalás lett számomra.  Az utam pedig tovább mélyült amikor másodszorra is megajándékozott az élet egy kislánnyal. Igazi beavatás, tanítások tömkelege amit rám várt. Kiteljesedtem, miközben a gondolataimat, kihívásaimat, eszközeimet inspirációként osztom meg Veled.

Dolgozó nő vagyok

Értékesítettem és szerveztem nemzetközi kongresszusokat, alapítottam innovatív szervezetfejlesztési programot és 9 éve menedzselek karriereket, foglalkozom tehetséggondozással, coachinggal. Legújabb szerelem projektem pedig a női szertartások, rítusok vezetése.

Önmagát kereső nő vagyok

A válással indult igazán az útkeresésem. Ki is vagyok én valójában? Honnan jövök és hová tartok? Miben hiszek? Kivel, kikkel kapcsolódok? A kérdések megválaszolása közben sokat tanultam önmagamról!

Hiteles énmárkát is csak nagyon alapos önismeret által építhetünk.

Törköly Erika – énidő Coach

AZ ÉNIDŐBEN HISZEK

A valóság az, amiben hiszek. Mindig új és új kérdéseket kell feltennünk magunknak, vagy kapnunk mások által. És a válaszok mindig bennünk vannak, amihez nagy bátorság és igazi őszinteség kell előbányászni. Az objektív külső szem könnyebben előre mozdíthatja a folyamatot, de törekednünk kell a saját eszközrendszer megalkotására. A valóság az, amiben hiszek!

Olvasd végig az Énidő mantráimat!

EZT MONDTÁTOK

Hálás vagyok, hogy társad lehetek az utadon, amely során egyre jobban megismerheted önmagad és szabadabban szárnyalhatsz! Nagyon köszönöm a visszajelzéseket!

“Erikával való közös munka egy igazi önismereti kalandozás számomra. Külső szemlélőként, segítőként az adott időszakom olyan kérdéseit tárja elém, melyek átgondolásával nemcsak a bennem rejlő kézségek, hanem akár a félelmek kerülnek átbeszélésre. Ezeknek köszönhetően pedig teljes képet nyújt saját magam számára, hogy a jelen pillanatban melyek azok a területek, amelyekkel foglalkoznom kell, ahol fejlődnöm kell, ahhoz, hogy a kitűzött cél megvalósulhasson. A bennem lévő eszköztárak a megfelelő helyükre kerülnek, új eszköztárak lépnek színre. A beszélgetések barátias hangulatban, egy kávé, egy limonádé mellett zajlanak.”

Adrienn, Énidő coaching résztvevő

Leírhatatlan az az érzés, amit akkor érzek, amikor Erikára és azokra együtt töltött 1,5-2 órákra gondolok, amit könnyű, rózsaszín csevegés helyett kőkemény munkával töltöttünk. Akkor még nem is sejtettem, hogy mi mindent nyertem – egy életre való útravalót, energiát, önvizsgálatot, szemléletváltást, önbizalmat, bátorságot, spontaneitást, rádöbbenést, erőt, visszaigazolást. Én nem tudom milyen erők és energiák azok, amik Erikát körbeveszik, de az értő figyelmével, a telibe találó, sokszor lélekig hatoló kérdéseivel feltárulnak az ember legbensőbb gátjai, hogy aztán kis idő múltával leomoljanak.

Timi, Énidő coaching résztvevő
Az egyik legjobb dolog, hogy minden találkozásunk után úgy érzem, hogy eloszlanak a kétségeim és félelmeim. Nagyon jó érzés, mikor hisznek az emberben! Köszönöm neked ezt az érzést! Élvezem minden percét a közös „munkánknak”! Szívből köszönök mindent, a kedvességet, szeretetet, megértést, bizalmat, biztatást, segítséget és tanítást, amit kapok tőled!!!
Nóra, Énidő coaching résztvevő

TALÁLD MEG A SAJÁT ÉNIDŐDET!

Az Énidő coaching során felfedezheted a saját lehetőségeidet, belső erődet és nagyságodat! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb irányokat és válaszokat, így alakítjuk ki a Te saját eszköztáradat, amivel aztán már egyedül is haladhatsz az utadon. Készen állsz?

KIPRÓBÁLOM

Az első alkalom INGYENES!

ÜZLETI PARTNEREK

Üzleti partnereimmel kölcsönösen úgy választjuk egymást, hogy ha tudunk egymás missziójával, üzenetével, termékével vagy szolgáltatásával azonosulni. Amennyiben a Te vállalkozásod is fontosnak érzi az énidő ügyét, akkor szponzorációval, együttműködéssel, interjúval, megjelenéssel, előadásra való felkéréssel bátran fordulj hozzám.

Ismerd meg a tevékenységeimet!