Loading...
Vlog | Blog 2020-06-02T19:41:26+00:00

VLOG

Az énidő üzeneteinek videós megfogalmazása sokszor élettelibb, mint a szöveges. Teljesen elköteleződtem amellett, hogy a hitem szerint való legminőségibb tartalmat gyártsam Nektek!

BLOG

Olyan történetekről olvashatsz, amelyekből én is tanulok és remélem neked is hasznodra válik. Bármi, amit mondok, az a legnagyobb őszinteségből jön, mert hiszem, hogy működik!

FACEBOOK

Tartozz Te is ahhoz az egyre gyarapodó csapathoz, akik még keresik vagy már megtalálták az utukat és Téged is inspirálnak az önmagad fejlesztésében és az Énidőd kialakításában. Csatlakozz!

VLOG – Énidő videóim

Az Énidő üzeneteinek videós feldolgozásában olyan szakértőket, élethelyzeteket és eseményeket mutatok be, akiktől és amelyekből én is tanultam és remélem neked is hasznodra válik. Nézz bele a videókba!

Tovább a Youtube csatornára!

BLOG – Énidő írásaink

Az írásokban saját tapasztalataimról mesélek vagy másokat kérdezek, hogy osszák meg a történetüket. Szakértőimtől is találsz inspirációkat. Ezáltal szeretnélek inspirálni Téged. Olvass bele a cikkekbe!/p>

TARTOZZ A KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ!

Csatlakozz azok közé a bátor és inspiráló énidő követők közé, akik nem félnek megismerni önmagukat, készek tanulni a hibáikból, nyitottak az életre és fontos számukra a test-lélek-szellem egyensúlya… akik magukra szentelik az énidőt.

TALÁLD MEG A SAJÁT ÉNIDŐDET!

Az Énidő coaching során felfedezheted a saját lehetőségeidet, belső erődet és nagyságodat! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb irányokat és válaszokat, így alakítjuk ki a Te saját eszköztáradat, amivel aztán már egyedül is haladhatsz az utadon. Készen állsz?

KIPRÓBÁLOM

Az első alkalom INGYENES!