Loading...
Tevékenységek 2019-01-22T17:44:43+00:00

TEVÉKENYSÉGEIM

Minden tevékenységem középpontjában az emberek fejlesztése és a támogatása áll. Legyen szó egy coaching folyamatról, ahol az önismereti utat közösen járjuk be, vagy egy társadalmi ügy felkarolásáról, amelyhez csapatommal nyilvánosságot teremtünk, vagy legyen szó az emberek munkahelyi hatékonyságának növeléséról. A célom, hogy megtaláljuk az önazonos utad!

énCoaching

bárkinek

Az Énidő coachingot arra dolgoztam ki, hogy a hozzám forduló emberek megismerjék önmagukat, megtalálják a saját lehetőségeiket és önazonos irányt szabjanak céljaiknak. A folyamat során további szakértők is rendelkezésre állnak.

MissionLab

ha van egy fontos ügyed

A Mission Lab segít az emberek társadalmilag is pozitív példaként tekinthető ügyeit felszínre hozni, a kommunikáció eszközeivel megmutatni másoknak, és az így felépített ügyhöz támogató környezetet kialakítani.

WE Program

cégeknek

WE munkatársi assistance programunk egy komplex és innovatív támogatási rendszer, melynek része az önképzés és az élet minden területére kiható szakértői mentorálás, célja pedig a produktivitás elősegítése.

ÉNIDŐ COACHING – egyéni személyiségfejlesztő módszer

Az Énidő coaching során felfedezheted a saját lehetőségeidet, belső erődet és nagyságodat! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb irányokat és válaszokat, így alakítjuk ki a Te saját eszköztáradat, amivel aztán már egyedül is haladhatsz az utadon. Készen állsz?

Az öngyógyító folyamatokban hiszek, test lélek szellem szinten! Az Énidő coachingot arra dolgoztam ki, hogy felfedezhesd a saját lehetőségeidet, belső erődet és nagyságodat!

Az első alkalom teljesen díjmentes!

Az első Éncoaching alkalomkor meghatározzuk, hogy számodra mi az énidő, mi az, amit időben és energiában magadra tudsz szánni, meg tudsz magadnak engedni és teremteni. Ezt általában 4-5 alkalmas coaching folyamat, együttgondolkodás követi, amennyiben el tudunk köteleződni egymás és a közös munka mellett. Ennek ára alkalmanként 11 ezer Ft / 90 perc.

0perc
énidő
0%
figyelem
0év
tapasztalat

Ha pedig Te és a témáid úgy kívánják, akkor bevonjuk a további segítő szakértőim segítségét, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb utat és válaszokat, így alakítjuk ki a Te saját eszköztáradat, amivel aztán már egyedül is szárnyalhatsz.

“Hiteles énmárkát is csak nagyon alapos önismeret által építhetünk.”

Kipróbálnád az Énidő coachingot?

Jelentkezz az első INGYENES alkalomra, ha elindulnál a saját utadon.

Jelentkezem az INGYENES alkalomra!

MISSION LAB – a társadalmi ügynökség

A Te ügyed a mi ügyünk is!

A MissionlAB kereten belül olyan társadalmi jelentőségű ügyeket képviselünk, melyeknek értéke van. Olyan közösség számára fontos üzenetek megfogalmazásáról van szó, olyan értékek felszínre hozásáról, melyek által – hisszük- , többek lehetünk. Olyan témák, kezdeményezések felkarolásáról, melyek nemcsak az ügy nagyköveteinek, de a mellé álló egyéneknek, közösségnek, márkának, vagy intézménynek is sokat tud adni

Azért vagyunk, hogy az ügyedet felszínre hozzuk és a kommunikáció eszközeivel megmutassuk másoknak.

A Mission Lab segít Neked “löketet adni” a hatalmas bátorsághoz, hogy kilépj a világ elé és megmutasd magad; megtalálni azt, amitől egy személyes történet követendő példa, netán társadalmi változásokat előmozdító ügy lesz, és az így felépített ügyhöz támogató környezetet kialakítani. Olyan társadalmilag fontos üzenetek átadásról és népszerűsítéséről van szó, melyek által – hisszük -, többek lehetünk.

Az ügyek mögött ismert emberek állnak, hiteles személyiségek, akik felvállalva magukat és missziójukat, segíteni szeretnének másoknak.

  • A nők ügye – Palya Bea
  • A férfiak ügye – Bedő Imre
  • Az anyagság ügye – Ördög Nóra
  • A szabadság ügye – Pásztor Anna
  • Az én ügye – Törköly Erika
  • A belső béke ügye – Mabel Katz
  • Korlátok és félelem nélkül – Veronika Wynne-Hughes
  • Az önbizalom és a tehetség ügye – William Benko
  • A segítés ügye – Kecskés Karina
Azt vettük észre az életünkben, hogy már régóta a “jó ügyek”, az értékteremtés lobbistái vagyunk külön-külön is! A sok éves önismereti út és tudatosulás által kialakult bennünk egy olyan új világkép víziója, amelyben olyan ügyek “fecskéit” támogatjuk, akik hasonlóan gondolkodnak és képesek hatni másokra is. Hiszünk benne, hogy nagyon nagy szükség van a jóízű mozgalmakra és új eszmerendszerekre, amelyek képesek előmozdítani egy nagyobb emberközösség, és hosszabb távon akár társadalmak fejlődését is.

Van olyan ügyed, amelyet érdemes felkarolni?

Tovább a MissionLAB oldalára!

Wakefulness Engineering PROGRAM – a közös ügyünk

szervezetkutatás, szervezetfejlesztés, employer branding, training, egészség

Adott egy énidő specialista és egy produktivitási generátor, máris az élet két súlypontján egyensúlyozhatsz!
Az élet mit jelent számodra? Végeláthatatlan mókuskerék vs. megtaláltad azt az életstílust, ami passzol hozzád?
Időt szánsz magadra vagy megteremted az időt hozzá? Minden percét élvezed a munkádnak?

WE munkatársi assistance programunk egy komplex és innovatív támogatási rendszer, melynek része az önképzés és az élet minden területére kiható szakértői mentorálás, célja pedig a produktivitás elősegítése.

Időnk nagy részét munkával töltjük és nem mindegy, hogy muszájból végezzük-e feladatainkat, vagy merjük megteremteni, hogy a munkánk egyben a hivatásunk is legyen! 1 perc alatt képes vagy magad motiválni? Észrevenni egy-egy csoda pillanatot?

0
szakember
0
év összeadott tapasztalat
0
diploma

Figyelni, érezni, élni, megélni, merni, megállni… Számíthatsz ránk! Kiforgatunk a komfortzónádból, időnként talán csak egy-két percre, segítünk lelassulni vagy éppen felpörögni! Pillanatok, kapcsolódások, élethelyzetek, hogy napról napra jobban legyünk! Magunkkal és együtt, mert ez egy közös ügy!

A PROGRAM A JÖVŐ KULCSKÉSZSÉGEIHEZ SEGÍT:

egyediség – motiváltság – rugalmasság – változáskészség – proaktivitás – innovatív gondolkodás – generációk megszólítása – kritikus gondolkodás- információs műveltség – együttműködés – innováció – plusz idő – Énidő – énmenedzsment a dinamikus egyensúlyért

Készen áll csapatod a változásra?

Tovább a WE Program oldalára!

ÜZLETI PARTNEREK

Üzleti partnereimmel kölcsönösen úgy választjuk egymást, hogy ha tudunk egymás missziójával, üzenetével, termékével vagy szolgáltatásával azonosulni. Amennyiben a Te vállalkozásod is fontosnak érzi az énidő ügyét, akkor szponzorációval, együttműködéssel, interjúval, megjelenéssel, előadásra való felkéréssel bátran fordulj hozzám.

Érdekel az együttműködés?

Amennyiben a Te vállalkozásod, szolgáltatásod, üzeneted, terméked, missziód tud azonosulni az énidő ügyével, akkor bátran vedd fel a kapcsolatot velünk. Nyitottak vagyunk az együttműködésre.

Név*

Email*

Cégnév

Üzenet