Loading...
Énidő coaching 2017-09-04T13:16:16+00:00

ÉNIDŐ COACHING
egyéni személyiségfejlesztő módszer

Az Énidő coaching során felfedezheted a saját lehetőségeidet, belső erődet és nagyságodat! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb irányokat és válaszokat, így alakítjuk ki a Te saját eszköztáradat, amivel aztán már egyedül is haladhatsz az utadon.

Készen állsz jobban megismerni önmagad?

Az első alkalom teljesen díjmentes!

Az első Éncoaching alkalomkor meghatározzuk, hogy számodra mi az énidő, mi az, amit időben és energiában magadra tudsz szánni, meg tudsz magadnak engedni és teremteni. Ezt általában 4-5 alkalmas coaching folyamat, együttgondolkodás követi, amennyiben el tudunk köteleződni egymás és a közös munka mellett. A további coaching folyamat ára alkalmanként 11 ezer Ft / 90 perc.

0perc
énidő
0%
figyelem
0év
tapasztalat

Ha pedig Te és a témáid úgy kívánják, akkor bevonjuk a további segítő szakértőim segítségét, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb utat és válaszokat, így alakítjuk ki a Te saját eszköztáradat, amivel aztán már egyedül is szárnyalhatsz.

“Hiteles énmárkát is csak nagyon alapos önismeret által építhetünk.”

Jelentkezz az első INGYENES alkalomra, ha elindulnál a saját utadon!

Jelentkezem az INGYENES alkalomra!

Az első Éncoaching alkalomkor meghatározzuk, hogy számodra mi az énidő, mi az, amit időben és energiában magadra tudsz szánni, meg tudsz magadnak engedni és teremteni. Az első alakalom nem kötelez továbblépni a fizetős coaching folyamatra,  Te döntesz, hogy szeretnél-e jobban belemerülni az önsimereti utadba.

Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám

Igen, szeretném jobban megismerni önmagam és megtalálni az énidőmet!

Üzenet