Az elmúlás újholdja – 2016. 10. 30.

/, Tudatos életmód/Az elmúlás újholdja – 2016. 10. 30.

Az elmúlás újholdja – 2016. 10. 30.

A hosszú hétvége kellős közepén, október 30-án, vasárnap 18:40-kor a Nap és a Hold együttáll a Skorpió jelében. Az újhold a Nap és a Hold együttállása. De ezen a napon nem csak a Nap és a Hold áll együtt, hanem ott lesz még a Merkúr is. Szóval most három bolygó együttállása fog hatni ránk. Vagyis 3 szimbólumot kell figyelembe venni: 1., Skorpió, 2., Újhold, 3., Merkúr.

1., A Skorpió az elmúlás szimbóluma: a természet is, és a halottak napja is az elmúlást jelképezi. Búcsúzunk a nyártól és a szeretteinktől…
2., Az újhold a legsötétebb Hold, ami elfogyott, amit nem világít meg a Nap. De innentől nő, és fényesedik. Úgy tűnik, azok fogják ennek az újholdnak legintenzívebben érezni az erejét, akiknek elsötétült a világ. Most szó szerint nő a fény. Akár egészségről, akár szerelemről, akár munkáról, akár pénzről van szó.
3., Merkúr az istenek hírvivője. Ez az együttállás híreket hoz nekünk, és új fordulatot is jelenthet, ha nyitottak vagyunk. A siker kulcsa az, hogy ne zárjunk ki semmit.

Az újhold köszöntését (halványzöld gyertya gyújtása ajánlott) összeköthetjük a szeretteinkről való megemlékezéssel. Örüljünk, hogy itt voltak, hogy ismerhettük, és szerethettük őket!
A Skorpió szülötteknek ma, a születésnapjuk közelében érdemes megállniuk egy pillanatra. Gondolják ki, hogy mit szeretnének újítani! Az újhold segítségével nincs lehetetlen, bármi újról legyen szó. A Skorpiók az év folyamán most érezhetik a legerősebben, hogy az újhold milyen jótékony.
A Skorpió szülötteken kívül a Rákok és a Halak is élvezhetik az újhold áldásos hatását.
Az újhold vasárnap este lesz. Ilyenkor tanácsos halványzöld, vagy fehér gyertyát gyújtani, és kívánni valami újat.

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

 

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 október 27th, 2016|Rólam, Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!