Szeretet felhívás! Fogszabályzó pályázat eredménye

/, Tudatos életmód/Szeretet felhívás! Fogszabályzó pályázat eredménye

Szeretet felhívás! Fogszabályzó pályázat eredménye

Drága Jóisten, Karma, Sors, ki hogyan nevezi!

“Adj és adatik”..
Hiszem, hogy amit az Univerzumba beleteszünk, azt valamikor, valahonnan, valakitől vissza is kapjuk.
…Az adakozás, jótékonykodás, szegények megsegítése az emberi élet szerves része, tulajdonképpen a világ létezésének alapja…
Amikor megismerkedtem Erikával életem egy igen nehéz szakaszában voltam..rengeteget köszönhetek Neki és a Szakértőknek, hogy visszataláltam Önmagamhoz. Ahogy egyre jobban megismertem, tudtam,  hogy minden lépésében ott a szeretet, a segíteni akarás.
Teljes szívvel-lélekkel hisz az Énidőben, és nemcsak hisz, hanem gyakorolja is nap mint nap. Nem volt kérdés, hogy a karácsonyi felajánlásban a segítségét fogom kérni.
Szerettem volna, hogyha ez a nagy értékű felajánlás jó kezekbe kerül.. nagyon sok szép történetet olvastam. A választás nagyon nehéz volt..mégis olyannak szerettem volna adni az ajándék felső fogszabályozót, akinek a története a legjobban megérinti a szívemet!
Köszönök nektek minden levelet, ígérem, hogy jövőre újra lehet próbálkozni🙏🙏
A választásom egy olyan lányra esett, akik hatan vannak testvérek, ő pedig a legkisebbként született 🙂
És íme egy részlet a leveléből:
Régóta vágyom arra, hogy szép, egyenes fogsorral tudjak rámosolyogni a férjemre és a kis fogyatékos lurkókra akikkel foglalkozom. 🙂 Tudom, hogy nekik nem ez számít, de én még boldogabb lennék minden nap… Köszönöm, ha elolvassátok a levelem. Bárki is nyeri meg csodálatos a felajánlás! 🙂
gift-box-3
Kedves Tekla!
Szeretném ha minden nap hozzá tudnék tenni egy kicsit, ahhoz hogy boldogabb legyél. Az, hogy fogyatékos lurkókkal foglalkozol csodàlatos dolog big respect Neked ezért. Biztos vagyok benne, hogy nekik is számít a mosolyod..jobban mint gondolnád! 🙂
A választásom Rád esett!

Kívánok Neked nagyon boldog karácsonyt!

Kérlek, ha szeretnél a felajànlással èlni e-mailben jelentkezz vagy keress meg a Facebookon december 19-ig és tájékoztatlak a részletekről!
Amennyiben esetleg meggondoltad magadat, kérlek, mielőbb jelezd, mert a mezőny nagyon szoros volt 🙂
Szeretettel:
Lili

dr_Nochta_Lilian_kicsi 2 Dr. Nochta Lilian 

Fog- és szájápolási tanácsadó

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 december 5th, 2016|Rólam, Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!