Arany vasárnap előtti telihold – 2016.12.14.

//Arany vasárnap előtti telihold – 2016.12.14.

Arany vasárnap előtti telihold – 2016.12.14.

10 nap múlva Karácsony, arany vasárnap lesz vasárnap, és már a 4. gyertyát gyújtjuk az adventi koszorún.

December 14-én hajnalban 1:06-kor telihold lesz. A Nyilas Nap és az Ikrek Hold szembe kerül egymással. Ez a karácsonyi készülődést feszültté teheti. Amíg a gyerekek örömmel számolják visszafelé a napokat, a felnőtteket nyomasztja mindez. Ahhoz, hogy élvezhessük a készülődést, elő kell vennünk a gyermeki részünket. Nem igaz, hogy a Karácsony már nem a régi. Tőlünk függ, hogy miről szól az ünnep: a drága ajándékokról, vagy a figyelmességről; a grandiózus menüről, vagy a meghitt együttlétről.
Ez most, telihold napján fokozottan kritikus kérdés.
Teliholdkor statisztikailag is több a baleset, a szakítás és a konfliktus. Emiatt különösen elővigyázatosnak kell lennünk az utakon és mindenféle megbeszélésen, találkozón, tárgyaláson. Minden áron kerüljük a vitát, mert az most maradandó „kárt” tesz a kapcsolatokban! Mindegy, hogy magánéletről vagy karrierről van szó.
A telihold az elengedésre is jó. Érdemes fehér gyertyát gyújtani, és megfogalmazni mindazt, amitől szeretnénk megszabadulni: rossz szokás, heves reakciók, túlsúly, mérgek, stb.
Maga a telihold szerdán hajnalban lesz, de már kedden érezhetjük a hatását, mert kedden este egy Hold – Szaturnusz szembenállás a teliholdas feszültség előfutáraként konfliktust generálhat.
Elsősorban a Nyilasok és az Ikrek vigyázzanak magukra és kapcsolataikra!
De a Szűzeknek és a Halaknak is óvatosnak kell lenniük.
Természetesen a többi jegynek sem szabad figyelmetlennek lennie.

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

 

 

 

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 december 11th, 2016|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!