Analitikus Újhold – 2017.09.20.

//Analitikus Újhold – 2017.09.20.

Analitikus Újhold – 2017.09.20.

Az ősz első újholdja szeptember 20-án 07:32-kor lesz, amikor a Nap és a Hold a Szűz jelében együttáll. A Szűz analitikusan szemlél mindent. Így ez az újhold felerősíti az analitikus hajlamunkat, ami folyton azt kérdezi, hogy „MIÉRT?”. Ez nem rossz, ha nem visszük túlzásba.

Minden újhold egy új esély arra, hogy valami újba fogjunk bele. Ilyenkor egy új ciklus indul el. Szóval ez egy kiváló alkalom arra, hogy új terveket, új stratégiát, új célokat írjunk össze. Ehhez most lesz türelmünk, mert a Szűz a precizitás, a tervszerűség és az összeszedettség jele. Gyújtsunk halványzöld gyertyát, és szánjunk rá pár percet, hogy leírjuk, mi mindenben tudunk/akarunk újítani! Halványzöld gyertya passzol az újholdhoz, mert ez a rügy, a növekedés színe. Mivel újholdtól elkezd nőni a Hold, és vele mindaz, amit most indítunk el.

Külön feladatuk van a Szűz szülötteknek: most, a születésnapjuk közelében álljanak meg egy pillanatra, és gondolják ki, hogy miben szeretnének újítani! Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. A Szűzek az év folyamán most érezhetik a legintenzívebben, hogy az újhold milyen jótékony.

A Szűz szülötteken kívül a Bikák és a Bakok is kiélvezhetik az újhold kedvező hatását. De a többiek sem maradnak ki semmi jóból.

Az újhold szerdán reggel 07:32-kor lesz. Kívánni, és gyertyát gyújtani ez után érdemes, de még délelőtt érdemes, mert a Hold délben átlép a Mérlegbe.

 

Székelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

Ágitól még többet olvashattok, újholdról, teliholdról, égi jelenségekről itt!

By | 2017-09-19T07:48:07+00:00 szeptember 19th, 2017|Rólam|0 Comments

Szerző: