Veganeeta útja

//Veganeeta útja

Veganeeta útja

Gondoltam itt is megosztom Veletek a beszélgetéseim történetét, és hogy kivel kapcsolatban mi is az, ami engem ispirál, ezáltal hátha Ti kaptok egy extra löketet, hogy merjetek a saját utatokra lépni.

A következő vendégem Árvai Anita, a Veganeet Blog és a Veganeeta Home megálmodója, az első vegán étterem a Balaton parton. Számomraő egyértelműen egy olyan nőtársunk, aki beleáll a lelke hívásaiba, bátor és aki nem csak, hogy mert nagyot álmodni, hanem valóra is váltotta azt. Nála is, mint a legtöbbünknél minden egy arcul csapással kezdődött. 11 évvel ezelőtt petefészek rákot diagnosztizáltak nála, amit csakis a tudatos táplálkozással és tudatos befelé figyeléssel győzött le. Ez volt az a pont, ahol megérezte, hogy lelkének szava erősebb, mint az egója, hogy pontosan az ő szavait idézzem. Ahogy Vele beszélgettem önkéntelenül is saját életem jutott eszembe. Hogy mindenkit más törés indít el a befelé figyelés útján, mindenki mást kap az élettől, én még örülhetek, hogy „csak” egy válással megúsztam. Itt jön be a tudatosság… ez a fontos szó segít a negatívat pozitívvá változtatni. Anita ennek hatására kezdte el járni a saját útját, nem másokra hallgatni („hogy lehet vegán bisztrót nyitni a Balaton parton, kérem?”) hanem saját lelkének a szavárafigyelni. Kezdetben egy -egy személyes bisztrót álmodott, ami a családias légkörnek, a szeretetnek, és odafigyelésnek köszönhetően- ahogyan ő fogalmaz –  egy tökéletlenségében tökéletes étteremmé nőtte ki magát.

Anitával való kapcsolódásom régebbre megy vissza, mint ez a beszélgetés. Már az első találkozás elindított bennünk valamit, ami a mostani interjúban teljesedett ki. Hiszem, hogy Anita lelkesedése, a belőle áradó béke, harmónia és lehengerlő energia rátok is olyan hatással lesz mint rám, titeket is legalább annyira inspirál majd mint engem. Ha egy mondatban kéne megfogalmazni, hogy miről is szól ez a beszélgetés?….hm..egy csodálatos nő úton való elindulásáról, egy álomról, és az önazonos életről.

Szeretettel: Erika

By | 2018-07-30T06:51:40+00:00 július 8th, 2018|Rólam|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!