Hős fogemberek és fogtündérek!

/, Tudatos életmód/Hős fogemberek és fogtündérek!

Hős fogemberek és fogtündérek!

Ahogyan már olvashattátok nálunk is, a dm idén is pályázatot hirdetett magyarországi általános iskoláknak, hogy így hívja fel a figyelmet a fogápolás fontosságára. Az iskolák kreatív videókban dolgozták fel a Mosolygó fogacskák kampány dalát. Minden pályázó diák fogápolási ajándékcsomagot nyert, a 10 fődíjas pedig egy egészségnapon vehet részt a budapesti Minipoliszban.

A pályázati videók elérhetők a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon.

A Mosolygó fogacskák pályázatán több száz diák vált maga is fogtündérré és foghőssé, hogy megmutassák, miként is kell megóvni a fogakat.

A dm idén az Iszkiri együttes közreműködésével elkészítette a program dalát, amelyet a pályázó iskolák kreatív videó formájában dolgoztak fel. Összesen 135 pályázati videó érkezett, az intézmények igazán színvonalas, nagy gondossággal elkészített videókkal neveztek. A pályázó diákoknak a dm és szakmai partnere összesen 10 000 fogápolási kezdőcsomagot juttat el.

A pályázat 10 fődíjasa a szakmai zsűri választása alapján, akik a budapesti Minipoliszba látogathatnak el:

Lövői Általános Iskola    2. osztály

Berhidai II. Rákóczi Ferenc Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola    1.b fogmanói

Mezőkövesdi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola      1.b osztály

Kazinczy Ferenc Református Tiszaújváros           2.a osztály

Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola     2.b osztály

Sajóvárkonyi Általános Iskola    2.a osztály

Kis-forrás Német Nemzetiségi Általános Iskola 1. osztály

Pető András Főiskola Gyakorló Általános Iskolája, Egységes Konduktív Pedagógiai Módszertani Intézménye és Kollégiuma         1.a és 1.b osztály

Bodrogkeresztúri Eötvös József Általános Iskola              2. osztály

Fóti Garay János Általános Iskola             1.c osztály

Az edukációs programot a dm törzsvásárlói pontadományozással támogathatták, cserébe a dm egy edukációs füzetet adott ajándékba, amellyel a gyerekek játékos formában sajátíthatják el a helyes fogápolás alapjait.

Tudtátok, hogy a dm elköteleződött a környezetvédelem, az egészséges életmód mellett és nagy figyelmet fordít arra, hogy a munkatársak megteremthessék a munka és a magánélet egészséges egyensúlyát?

Ezt segítve lehetőség van részmunkaidőben dolgozni, a gyesen lévő kollégákat visszavárják, későbbiekben is számítanak munkájukra. Többek között ez a nézetük is hozzájárult ahhoz, hogy Magyarországon elsőként a dm nyerte el a Legjobb női munkahely címet, és a Családbarát munkahely pályázaton is elismerő oklevélben részesülhetett.

Még sok hasonló jóízű kampányt kívánok :)!

Szép napot Nektek! 🙂

2015.09.16 - dm sajtó 022_4

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 november 4th, 2016|Rólam, Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!