Ragaszkodó telihold – 2016.11.14.

//Ragaszkodó telihold – 2016.11.14.

Ragaszkodó telihold – 2016.11.14.

November 14-én, hétfőn 14:52:46-kor a Bika Hold és a Skorpió Nap szembenállása teliholdként világítja be az eget. Sajnos a feszültség tapinthatóvá válik.
Mivel a Skorpió és a Bika is szilárd jegy, és az utóbbi a ragaszkodás jegye, a szokottnál is erősebben ragaszkodhatunk emberekhez, tárgyakhoz, eszmékhez, tervekhez, pénzhez, pozícióhoz, vagyonhoz, stb. Ez a ragaszkodás merevvé és beszűkültté tesz. Ez kerülendő.
Aki tudatában van annak, hogy a merevség mennyire megnehezíti a boldogulást, az tuti, hogy nem teszi. Természetes törekvésünk a gyarapodás, de nem mindegy, hogy hogyan. Az ősi tanítás is azt mondja, hogy „aki ökölbe szorítja a kezét, nem kap, sőt kiszorítja azt is, ami benne volt”. Tehát hasznosabb nyitottnak lenni (nem csak ma).
Nem vehetjük félvállról a teliholdas rossz statisztikákat: ilyenkor több a baleset. Vagyis sokkal óvatosabbnak kell lennünk az utakon. A telihold a szemben állás miatt a szembe jövő járművek veszélyét jelenti. Ha odafigyelünk, és körültekintően közlekedünk, elkerülhetjük a legrosszabbat: a balesetet.
A telihold pontosan 14:52:46-kor lesz. Hatása rányomja a bélyegét az egész hétfői napra.
Most a Bika és a Skorpió szülöttek ügyeljenek a leginkább! De az Oroszlánok és a Vízöntők is vigyázzanak magukra és a kapcsolataikra!
Természetesen a többi jegy szülöttje is legyen éber!

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

 

 

 

képforrás: Pinterest

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 november 13th, 2016|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!