Előrejelzés júliusi hónapra

//Előrejelzés júliusi hónapra

Előrejelzés júliusi hónapra

Július 22-ig a Rák havában járunk. Ez alatt az időszak alatt az érzelmeinké a főszerep. Érdemes megragadni minden alkalmat, hogy családunkkal, szeretteinkkel legyünk, nagyokat pihenjünk, beszélgessünk, csinosítgassuk otthonunkat. A Nap július 22-én lép az Oroszlán jegyébe, itt az idő, hogy mi váljunk életünk főszereplőjévé. Amelyik életterületünk fölött egyéni horoszkópunkban a Nap jár, ott tudjuk kibontakoztatni leginkább képességeinket, ott tudunk ragyogni, példát mutatni másoknak.

  

KOS

Hagyd egy kicsit a pörgést, élvezd a nyarat, a családod közelségét. Használd ki a lehetőséget, hogy most érzelmileg közelebb kerülhetsz másokhoz. Még a Skorpióban járó Mars is ebben lesz segítségedre, próbálja felszínre hozni azokat az érzelmeidet, amiket elnyomsz magadban, amire “nincs időd”, mert valahogy mindig “elvisznek” a hétköznapok. Te inkább a gyors megoldásokban vagy erős, az igazi változáshoz, átalakuláshoz, az igazán mély érzelmek kialakulásához azonban idő kell. Erre van most lehetőséged. A 7-e és 18-a közötti időszak különösen sok lehetőséget hoz, hogy kapcsolataid elmélyüljenek. Vagy éppen gyökeresen megváltoztassa az életed egy új szerelem.

Aszcendens

“Kint” a világban légy egy kicsit visszafogottabb, inkább belül próbáld rendezni gondolataidat, érzéseidet. Gondold végig életed, dolgaid és vess számot azzal, kin és min kellene túllépned, még ha nagyon fájó is. A családod sokat segíthet abban, hogy megtalálhasd a lelki békédet, s érzelmileg biztonságban érezhesd magad.

BIKA

Engedd el magad, lazíts! Ha lehet, tölts sok időt víz közelében, menj nyaralni tó- vagy tengerpartra, s ha még teheted, gyerekkorod helyszínére is, a szülői házba. Bárhová, ahol egy kicsit elcsendesedhetsz, ahol nem kell megjátszani magad, az lehetsz, aki vagy, s tisztulni, emlékezni tudsz, fel tudsz töltekezni. A hó eleje fontos találkozás(oka)t, szerelmet, szentimentális, szenvedélyes pillanatokat hozhat. Nincs más dolgod, mint élvezni őket. A hó utolsó napjai kedveznek mindenféle változásnak, változtatásnak, nyugodtan lépd meg őket, törj ki a hétköznapokból, keresd az élet örömeit, menj új helyekre, ismerkedjen, barátkozz!

Aszcendens

Ne mondj le az álmaidról, inkább keress társakat hozzá! Párod, barátaid, kollégáid – bárki segítségedre lehet, hogy megvalósítsd őket, még ha nem is úgy, ahogy te elképzelted. Légy egy kicsit rugalmasabb! Tárgyalásokra a 2-a és 6-a közötti napok a legalkalmasabbak, 7-e viszont szerelmet hozhat!

IKREK

A hó első fele elsősorban érzelmileg segít felemelkedni, s a problémák megoldását is efelé tereli. Érdemes egy-egy döntés előtt megállni és ráhangolódni a témára, most jobban működnek a megérzéseid, s jóval empatikusabb lehetsz azokkal kapcsolatban, akik életed főszereplői. Jobban megérezheted, megértheted, kivel mi a dolgod, nyilvánvalóvá válnak a kötődések mozgatórugói. Felbukkanhatnak régi helyzetek, hogy rendezd őket, tedd meg. Az időszak anyagilag-egzisztenciálisan is hozhat fejleményeket, főleg 2-a és 8-a között tudsz pozitív eredményeket elérni. Ha teheted, 11-étől menj nyaralni, vagy keress olyan helyzeteket, programokat, ahol feltöltődhetsz.

 Aszcendens

A hónap első fele anyagi ügyeidet segíti. Elseje a legalkalmasabb nagyobb horderejű döntések meghozatalára, 7-e környéke tárgyalásokra, stratégia kidolgozására. A jövődet érintő kérdésekben most megeshet, hogy kompromisszumra kényszerülsz. Ne keseredj el, majd később a saját igényeidre formálod a helyzetet!

 

RÁK

A Nap 22-ig jár a jegyedben. Ez a legjobb időszak arra, hogy megmutasd tehetséged, képességeidet, felszínre hozd azt a tudást, aminek a birtokában vagy. 14-ig a Merkúr kommunikációs képességeidet is alaposan felturbózhatja, a Vénusz pedig kapcsolataid megerősítésében lesz segítségedre 12-ig. 6-a környékén egy kis extra energiát is kapsz, hogy legtitkosabb vágyaidat valóra váltsad, s ha ez történetesen a szerelem, végre ez is megérkezhet! A hó második felében csakis az élet örömeire koncentrálj, egyszerűen próbáld meg jól érezni magad a bőrödben!

Aszcendens

Most elsősorban magadra koncentrálj, a saját vágyaid, álmaid legyenek a legfontosabbak. Meglehet, hogy párod, környezeted ezt nem veszi jó néven. Próbáld megértetni velük, hogy most te következel, harcolj magadért! 7-e környéke nagyon érzelmes-szentimentális lesz, itt az új kapcsolat lehetősége is, ha nyitott vagy!

OROSZLÁN

A hó első felében jó lenne kicsit elcsendesedni, elmélyülni, családoddal, magaddal lenni, felkészülni a következő évre. 12-én belép a Vénusz a jegyedbe, hamar követi őt a Merkúr, majd 22-én a Nap is. Ez az év legintenzívebb időszaka számodra. Most tudod legjobban kihasználni adottságaidat, topon lenni érzelmileg, szellemileg, fizikailag. Érdemes megtervezned a jövőt, konkrét tervet, megvalósítási útvonalat készíteni, előtte átgondolni, hogy zártad az előző ciklust. Hosszú távú projektekbe 19-e és 21-e között érdemes kezdeni – minél komolyabban veszed magad, terveid, annál több esélyed lesz a sikerre.

Aszcendens

A hó első fele felkészítő időszak, az erőgyűjtésé, szeretetteljes együttléteké, családi összejöveteleké. Meg a tervezésé. Tudnod kell, mire fordítod az energiádat, melyet majd a Vénusz, Merkúr és a Nap Oroszlánba lépése hoz. 7-e környékén rendezd anyagi ügyeidet, 12-től pedig indítsd be a rakétáidat!

SZŰZ

Hó közepéig nem csak szerelmed, családod, közvetlen rokonaid, hanem tágabb környezeted, barátaid is részt kérnek az életedből. Most nincs kedved vitázni, olyanokkal szeretsz lenni, akikkel egy hullámhosszon vagy, s akikkel végre kipihenheted a fáradalmakat. Kapcsolódj ki minél többet, s ha lehet, főleg Rákok társaságát keresd! Ők nyújtják azt az érzelmi biztonságot, amiben felhőtlenül jól tudod érezni magad. Hó közepétől az Oroszlán analógiái is egyre nagyobb szerepet kapnak. Ez lesz az erőgyűjtés időszaka. Nyugodt, magabiztos, optimista és határozott energiákra van szükség. Tudnod kell, mi a célod, dolgod – a legrejtettebb, legtitkosabb vágyaidat vedd elő, hogy a következő hónapban meg tudd őket valósítani.

Aszcendens

Senki nem lép be az életünkbe véletlenül, minden találkozásnak oka és célja van. Most barátaid, kapcsolataid kerülnek fókuszba, de a hó eleje hozhat új ismeretségeket, üzleti, baráti kapcsolatokat is. Ők taníthatnak meg rá, hogy nem minden fejben dől el, néha muszáj az érzelmeidre, megérzéseidre is hallgatni.

MÉRLEG

Hajlamos vagy elnyomni saját érzéseidet, vágyaidat, s még akkor is megkötni a magad kompromisszumait, amikor minden porcikád tiltakozik ellene. A Rákban járó Nap és Vénusz most nem fogja hagyni. Muszáj szembenézned érzelmeiddel, elfogadni magad, utat találni saját és mások lelki szükségleteihez. 12-ig érdemes tudatosan keresni az olyan lehetőségeket, amikor gondoskodhatsz valakiről – családodról, barátaidról, vagy akár vadidegenekről. Olyan munkát, elfoglaltságot keresni, ahol segíthetsz másoknak, ahol szükség van együttérzésedre, szociális hozzáállásodra. Karriered szempontjából is fontos időszak jöhet. Érdemes több energiát fektetned munkádba, 2-a, 9-e környéke komoly előrelépést hozhat.

Aszcendens

Most főleg munkád, céljaid kerülnek fókuszba. Koncentrálj jobban feladataidra, jó esély van rá, hogy fáradozásod anyagilag, egzisztenciálisan is meg fog térülni. Főleg 7-e környékére időzítsd a fontos tárgyalásokat, találkozókat, szerződéskötéseket. Légy rugalmas, lehet, hogy itt-ott engedned kell, nyugodtan tedd meg.

SKORPIÓ

A család nyithatja ki neked a világot, általuk találhatod meg az utat saját magadhoz, ők adhatják életed értelmét. Vagy legalábbis valaki, valakik, akiről gondoskodhatsz, akit védelmezni, szeretni tudsz, aki megtanít rá, hogy mutasd ki érzelmeidet. Légy sokat olyanokkal, akiknek szüksége van a figyelmedre, együttérzésedre. Keress utat másokhoz! Érdemes sokat beszélgetni, ismerkedni, utazgatni is, elmenni egy nyári kurzusra, tanfolyamra, hogy többet tudj a világról, saját magadról. A hó második felében már saját céljaidra koncentrálj – keress új kihívásokat, lehetőségeket, 22-től különösen fontos lesz, hogy meg tudd valósítani elképzeléseid, sikerként könyvelhesd el napjaid.

Aszcendens

A jegyedben járó Mars még egy hónapig turbózza fel életed. Figyeld a lehetőségeket! Mindenből és mindenkitől lehet tanulni, ennek az időszaknak ez lesz a legnagyobb leckéje. Fontos döntésekre 7-e környéke a legalkalmasabb, de megeshet, hogy át kell keretezned az eredeti elképzeléseid – légy rugalmas!

NYILAS

A Rák jegyében csoportosulnak a bolygók, 12-ig a Vénusz, 14-ig a Merkúr, 22-ig a Nap is ott tartózkodik. Légy empatikusabb! Próbáld megérteni mások motivációit, mozgatórugóit! Segíts, ahol tudsz, gondoskodj azokról, akiknek szüksége van rá, légy sokat családoddal! Nagy idealista vagy, szeretsz “nagyban” gondolkodni. Nehezen fogadod el, hogy a világban van szegénység, elesettség, fájdalom is. Pedig most szembesülhetsz vele. Nézz körül, ki szorul a segítségedre, esetleg életednek mely területén jön neked jól egy kis támogatás. Adj és kérj! A hó második felében újra erejed teljében leszel. Új lehetőségek, új kihívások várhatók!

Aszcendens

Sokat léphetsz előre, ha nem másokat okolsz problémáidért, hanem feltérképezed saját képességeidet, határaidat. Mélyülj el kicsit, gondold át az elmúlt időszakot, adj magadnak időt az elmélyülésre, vágyaid, álmaid előhívására. 23-ától már alkalmas az idő utazásra, tanulásra, de a belső “körutat” is nyugodtan folytathatod!

BAK

Mintha tükörbe néznél, az élet – párod, szeretteid, környezeted – folyamatosan szembesítenek saját magaddal – érzelmeiddel, gondolataiddal, tetteidnek helyességével. Ne őket okold, ha valami nem tetszik, inkább gondolkodj el egy kicsit saját életeden. Van-e olyan célod, amiért küzdeni tudsz szívvel-lélekkel? Elég nyitott vagy-e másokra? Képes vagy-e együttműködni, közös ügyért harcolni? Elég időt, figyelmet szentelsz-e párodra? Most pótolhatod a hiányosságokat, főleg 1-je és 9-e között van jó esély rá, hogy sikerül helyrehozni kapcsolataidat, ha szükséges. Töltsetek minél több időt együtt, beszélgessetek sokat, mondjátok el, mutassátok ki érzelmeiteket! Ez az időszak alkalmas mindenféle társulásra, szerződéskötésre is.

Aszcendens

Érdemes felülvizsgálnod múltad, életed szereplőit, történéseit. Mi mozgatja őket? Mennyire kövesedtél bele egy-egy helyzetbe csak azért, hogy (ál)biztonságban érezhesd magad? Utazz, tanulj, ismerkedj, most minden kapcsolat közelebb viheti magadhoz, saját érzéseidhez.

VÍZÖNTŐ

Jóval racionálisabb vagy annál, mintsem hogy hagyd, hogy nagyon elvigyenek az érzéseid. Ahelyett, hogy megélnéd, kimondanád, kimutatnád őket, inkább visszatolod, elnyomod magadban. Pedig fontos lenne, hogy bármilyen érzelem feltör benned, rögtön reagáld le, mondd el, ami bánt, s természetesen azt is, ami boldoggá tesz. A hó első felében ezt lesz módod gyakorolni, a Rákban járó Nap, Merkúr és Vénusz mind abban segítenek, hogy családodon, szeretteiden vagy épp munkádon keresztül megéld érzelmesebb éned. Ezt támogatja uralkodó bolygód, az Uránusz is, aki most visszafelé indul. Nem az új dolgok keresésére, hanem a régi értékek megtartására segít koncentrálni.

Aszcendens

Időről időre meg kell válnunk emberektől, helyektől, tulajdonságoktól, hogy tovább tudjunk lépni. Most néhány kapcsolatod, munkád is áldozatul eshet a fejlődésednek. Ne aggódj, – ha nem is pont úgy, ahogy szeretnéd, ha elég rugalmas vagy, egy sokkal kedvezőbb – anyagilag is előnyös – lehetőséghez juthatsz.

HALAK

A hó első felében a Rákban járó Nap, Merkúr és Vénusz gondoskodó energiákkal lát el. Gondold végig, a környezetedben kinek van szüksége az odaadásodra. Kiknek nyújthatsz legalább jelképesen otthont, érzelmi támaszt. Tedd meg, neked legalább annyira fontos, mint nekik. Édesanyáddal, gyermekeddel való kapcsolatod is most értheted meg. Jó, ha tudod, mit hoztál otthonról, mik a tudatalatti motivációid, vágyaid, miért reagálsz úgy helyzetekre, ahogy, s mit adsz, mit adtál ezekből tovább saját gyermekednek. Beszélgessetek sokat, mondjátok el egymásnak érzéseiteket. Sok elnyomott érzelem kerülhet felszínre, ami segít tovább lépni. Jöhet most új kapcsolat is, főleg 7-én van esély, hogy berobban életedbe a szerelem.

Aszcendens

Engedd szabadjára érzelmeidet! Ha lehet, most menj el szabadságra, hogy még véletlenül se legyen semmilyen akadály a boldogságod előtt. Élvezd az életet, utazz, szeress, tedd azt, amit igazán szeretnél. S ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, fogadd el azt is. Úgy is jó lesz, majd meglátod.

profile_20150907_095209_643Gálfi Irén
asztrológus

By | 2017-06-16T14:44:33+00:00 július 1st, 2016|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!