Havi horoszkóp 2017. június

//Havi horoszkóp 2017. június

Havi horoszkóp 2017. június

KOS: Garantáltan nem fognak unatkozni a Kosok júniusban. Hónap elején a Kos Vénusz jó fényszögei és az Ikrek Nap jó fényszögei sikereket hoznak tanulás, vizsgázás során. 4-én Mars, a Kosok bolygója belép a Rákba, és kisebb felfordulást okoz az otthonukban. 6-án a Bikába lépő Vénusz a pénzügyeiknek, 7-én az Ikrekbe lépő Merkúr az utazásnak kedvez. Lesz pár balesetveszélyes nap: 9-én, 15-én és 18-án legyenek nagyon óvatosak! 21-től a magánéletük és/vagy ingatlan ügyeik kerüljenek fókuszba!

 

BIKA: Június legszuperebb híre a Bikák számára, hogy bolygójuk, a Vénusz 6-án „hazatér”: belép a Bika jelébe. Ettől visszatér az önbizalmuk és az optimizmusuk. Vénusz a Kis szerencse bolygója. Így még szerencsésnek is érzik magukat. Jogosan. További jó égi hírek: 7-én Merkúr saját jelébe, az Ikrekbe lép, 9-én Jupiter befejezi február eleje óta tartó hátrálását, és végre elindul előre. Mindez lendületet ad a pénzügyeknek és a munkának. Közben 4-től Mars a Rákban vízparti nyaralásnak kedvező.

 

IKREK: 2017 legszuperebb hónapja a június az Ikrek szülöttek számára. Nem csak a születésnapjukat ünnepelhetik meg, hanem több sikert több fronton, amit a bolygók meghatározott területeken mutatnak: 4-től Mars a pénzügyekben, 7-től Merkúr az önkifejezésben, 9-től Jupiter a kreativitásban. Azonban lesz pár feszült nap is: 9, 15 és 18. Titkos szerelemre csábítja őket Vénusz 6-tól. A Nap és a Merkúr 21-én egyszerre lép át a Rákba, és az anyagiakra tereli a figyelmüket, és segít rendezni azokat.

 

RÁK: A Rákok életében a bolygók változásokat vetítenek előre júniusban. 4-én a Rákba lépő Mars szokatlanul akaratossá teheti őket. Ebből adódhatnak konfliktusaik. Ne ijedjenek meg önmaguktól! Végre képviselik a saját érdekeiket. 6-tól a Bikába lépő Vénusz kedves barátok támogatását jelzi. 9-én Jupiter több hónapi hátrálás után végre elindul előre. Ez átbillentheti a holtponton családi és vagy ingatlan ügyeiket. 21-én a Nap és a Merkúr egyszerre lép a Rákba, és elindul az ő hónapjuk.

 

OROSZLÁN: „Az éremnek két oldala van” ez lesz a június mottója az Oroszlánok szerint. Az egyetlen „kellemetlenség” az lesz, hogy Mars „vizessé”, határozatlanná, nyughatatlanná válik 4-től a Rákba lépve, és az Oroszlánok egészsége meggyengülhet. Vigyázzanak magukra, nehogy ágynak essenek! Az érem kedvezőbb oldala: 6-án a Bikába lépő Vénusz kedves főnöki gesztust, 7-én az Ikrekbe lépő Merkúr vidám baráti beszélgetést, 9-én a direktbe forduló Jupiter utazást „ígér”. A hónap végén csökken a lendület.

 

SZŰZ: Júniusban szinte csak jó eseményeket szimbolizálnak a bolygók. 6-án a Bikába lépő Vénusz szépséget és harmóniát „küld” a Szűz szülötteknek. 7-én az Ikrekbe lépő Merkúr a karrierjükben, vagy más aktuális ambíciójukban mutat leleményességet és könnyedséget. Pont ez a kettő a siker titka. 9-én Jupiter, a bőség bolygója végre elindul előre, és beindítja a pénzügyeiket. Hónap végén jót tenne egy rövidebb utazás a gyerekekkel. A Rákba lépő Nap és Merkúr szerint tanácsos víz mellé menni.

 

MÉRLEG: Elemükben lesznek a Mérleg szülöttek júniusban az Ikrek Napnak és 7-től az Ikrekbe lépő Merkúrnak köszönhetően. Ez kimondottan előnyös külföldi utazás és/vagy vizsgázás szempontjából. Ennél még jobb hír, hogy 9-én a Mérlegben járó Jupiter február 6 óta tartó hátrálását befejezve végre elindul előre, és ettől a Mérlegek is beindulnak. Viszont 4-tól Mars rivalizálást mutat a munkahelyükön. 21-én Nap és Merkúr egyszerre lép be a Rákba, és hozza magával a megoldást, ami tiszta és világos.

 

SKORPIÓ: Júniusban 2 bolygó is a Skorpió szülöttek „malmára” hajtja a vizet: 1. 4-én a Rákba lépő Mars energiát, lelkesedést és ambíciót visz a Skorpiók életébe. Különösen akkor, ha vizsgáznak, vagy utaznak. 2. 6-án a Bikába lépő Vénusz, a szerelem bolygója szerelemre lobbanthatja a szenvedélyes Skorpiók szívét. A szív dolgai nehezen irányíthatóak. Ezt ne feledjék! Június 21-én a Nap és a Merkúr egyszerre lép be a Rákba. Innentől a legideálisabb a nyaralás. Mindenképpen vízpartra menjenek!

 

NYILAS: A Nyilasok imádják az eseménydús napokat. De jóból is megárt a sok. Júniusban annyi hatás éri őket, amitől összezavarodhatnak, és elfáradhatnak. Úgy készüljenek, hogy 20-ig folyamatosan kapnak jó tanácsot, útmutatást! Ilyen „hangzavarban” nehéz lesz meghallaniuk a saját belső hangjukat. Az adhat valamennyi reményt, hogy bolygójuk, a Jupiter 9-től elindul előre, és feloldozza őket a múlton való rágódás alól, hogy végre előre nézhessenek. Hónap végén a kiadásaikat kell kordában tartaniuk.

 

BAK: Június 4-én a Rákba lépő Mars provokációt és/vagy vonzást mutat. Olyan személlyel lesz dolga a Bak szülötteknek, aki intenzív reakciót vált ki belőlük. Ha elvesztik a higgadtságukat, baj lehet. Ezt megelőzendő maradjanak józanok! 9-én Jupiter több hónapos hátrálását befejezve elindul előre, ami a Bakok karrierje szempontjából jó hír. 21-étől Nap és Merkúr érdekes emberek társaságát jelzi, akiktől sokat lehet tanulni. Ehhez nem kell egyetérteniük a feleknek. Elegendő az elfogadás és a tisztelet…

 

VÍZÖNTŐ: Élvezni fogják a júniust a Vízöntők. Az Ikrek bolygók (Nap 20-ig, Merkúr 7-től 20-ig) és a Mérleg Jupiter (ami 9-től elindul előre) biztosítják a jó kedélyt, a jó közérzetet és a jó társaságot is. Ez a hónap az életvidámságról, a kreativitásról és a gyerekekről fog szólni. Közben 6-án Vénusz betoppan az otthonukba, és szeretetet, békét visz a családjukba. Ennél jobban nem is indulhatna a vakáció. Akkor se, ha lesz néhány feszült nap: 9, 15 és 18. Hónap vége felé az egészségükre vigyázzanak!

 

HALAK: A Halak szülöttek számára kimondottan jó hír, hogy június 4-én a Mars belép a Rákba. Mivel innen a legjobb fényszöggel ad nekik energiát, lendületet és lelkesedést. Közben az Ikrek Nap és Merkúr „felturbózza” az egész családot. Ez lehet költözés, felújítás, családi állapotváltozás, ingatlan ügyek, szellemi munka, stb. Az a lényeg, hogy ne ijedjenek meg se a saját, se a másik véleményétől és/vagy hangjától! Ezzel párhuzamosan Vénusz rövidebb, de annál csodálatosabb utazásokat jelez.

Ágitól még többet olvashattok itt!

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

By | 2017-08-17T21:18:16+00:00 május 30th, 2017|Tudatos életmód| Havi horoszkóp 2017. június bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!