Kisajátító Telihold – 2017.05.10.

//Kisajátító Telihold – 2017.05.10.

Kisajátító Telihold – 2017.05.10.


Aki későig fenn marad szerdán éjjel, az gyönyörködhet a májusi teliholdban. Éjfél előtt 16 perccel, pontosan 23:44-kor a Skorpió Hold szembekerül a Bika Nappal. Mivel ez késő éjszaka lesz, a telihold be fogja világítani az egész csillagos eget. A felszínesen alvók ne csodálkozzanak, ha erre a nagy fényre felébrednek még besötétített szobában is!
A szerda éjjeli telihold azért lesz súlyos, mert két ellentétes minőség feszül egymásnak: a Skorpió Hold provokál, és hipnotizál, a Bika Nap kisajátít, birtokol. Mindkettő megvan mindenkiben. Kérdés, hogy aktuálisan melyik dominál.
Ha szeretnénk vita és szakítás nélkül megúszni ezt a napot, akkor legyünk toleránsak, sőt elnézőek. Különösen azokkal, akik közel állnak a szívünkhöz!
Ez a nap arra jó, hogy kitaláljuk, mit vagy kit akarunk elengedni. Csak arra kell ügyelnünk, hogy „ki ne öntsük a gyereket a fürdővízzel”! Vagyis vigyázzunk azokra, akiket szeretünk!
Teliholdkor teljes a Hold, és innentől elkezd fogyni. Érdemes fehér gyertyát gyújtani, és elhatározni, hogy most leszokunk, lefogyunk, stb. A fogyó Hold (vagyis a következő 2 hét) mindenre alkalmas, amitől meg akarunk szabadulni.
A mostani teliholdtól a Bikák és a Skorpiók lesznek a legingerlékenyebbek. De az Oroszlánoknak és a Vízöntőknek sem lesz könnyű napjuk.
Ne feledjük, hogy teliholdkor sokkal több a baleset! Különösen a frontális, mert a Nap és a Hold szembe „megy” egymással. Szóval rendkívül elővigyázatosnak kell lennünk, ha el akarjuk kerülni a bajt.
A Bikákon, a Skorpiókon, az Oroszlánokon és a Vízöntőkön kívül a többi jegynek sem árt az óvatosság szerdán és még csütörtökön is.

 

Ágitól még többet olvashattok itt!

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

By | 2017-08-17T21:18:21+00:00 május 9th, 2017|Tudatos életmód| Kisajátító Telihold – 2017.05.10. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!