Hogyan hatott rám? – “James Redfield: Mennyei prófécia”

//Hogyan hatott rám? – “James Redfield: Mennyei prófécia”

Hogyan hatott rám? – “James Redfield: Mennyei prófécia”

Pár évvel ezelőtt egy kedves barátom unszolására néztem meg a Mennyei prófécia című filmet. Esküdözött, hogy ezt a filmet látnom kell. És valóban! Magával ragadott a történet és főként az a jelenet, ahol bemutatják, hogy az érzelmek hatására, hogyan változik a test aurája, hogyan próbálja az egyik ember energiamezője bekebelezni a másik emberét. Fantasztikus volt. Sokat hallottam már arról, hogy a valóságban hogyan próbál az egyik fél energiát nyerni a másik féltől például egy vita kapcsán és lenyűgözött, ahogyan ezt vizuálisan megjelenítették. És ez csak egy példa volt, a film számtalan lebilincselő jelenetéből.

A film végére sok választ kaptam, azonban újabb kérdések is merültek fel bennem. :)) Barátom csak mosolyogva fogadta izgatottságomat és hogy mennyire magával ragadott a történet. Ezután átnyújtotta nekem James Redfield – Mennyei prófécia című könyvét és csak annyit mondott, hogy ez a következő lépés. 🙂

Mit ne mondjak, egy hétvége alatt kiolvastam az egész könyvet, egyszerűen képtelen voltam lerakni. Olvasás közben szinte lebegtem egy más világban. A végére pedig lecsendesültem és éreztem, hogy valami megváltozott, bennem, egészen mélyen.

Vannak bizonyos könyvek, amelyeket egyszerűen vétek lenne kihagyni, mégpedig azért, mert “lelki táplálék”. Számomra ez is azok közé tartozik. És ha már egyszer elolvastad, utána időnként újra és újra elolvasva mindig más és más felismeréseket, segítséget kapsz belőle az adott élethelyzeted, problémáid megoldására, megélésére, vagy elengedésére.

Egy másfajta látásmód kialakításában is segít, hogy ne csak azt tudd kérdezni, “Na ez már megint miért velem történik?”, hanem lásd és értsd az életed eseményei mögött futó összegfüggéseket, okokat és elfogadd, hogy minden történésnek célja van az életedben.

Azóta már én is sokat változtam és az életemet sokkal tudatosabban élem, Számomra pedig ez a kulcs. A tudatosítás! Hogy tudatosan éljünk meg minden pillanatot a legegyszerűbbektől a legnagyobbakig.

Így nem is volt kérdés, hogy az idei Everness Fesztiválon – James Redfield előadásán ott a helyem! 🙂

Szabó-Lőrik Zsuzsanna

By | 2016-07-14T10:44:22+00:00 június 13th, 2016|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!