Kíváncsi Újhold – 2017. 05. 25.

//Kíváncsi Újhold – 2017. 05. 25.

Kíváncsi Újhold – 2017. 05. 25.

Május 25-én 21:45-kor újhold lesz az Ikrek jelében. Az Ikrek kíváncsi, nyitott, kommunikatív. Ezért érdemes mindenféle megbeszélést, tárgyalást, egyeztetést erre a napra időzíteni. A siker garantált.
A kíváncsiság egy gyermeki tulajdonság, aminek a rácsodálkozás csak az egyik oldala. A másik a nyitottság. És pont ez az, ami újhold napján pont aktuális.
Az Ikrek újhold remek alkalom arra, hogy az Ikrek szülöttek a születésnapjuk közelében egy pillanatra megálljanak, és elhatározzák magukat valamilyen megújulásra. Az újhold segítséget nyújt ebben.
Tanácsos halványzöld gyertyát gyújtani, és kívánni valamit. Azért halványzöld a gyertya, mert most kirügyezik az, amit elhatározunk. És a rügy színe a halványzöld.
Az Ikreken kívül érezni fogják az újhold üdvös hatását a Mérlegek és a Vízöntők.
De a többiek sem maradnak le semmi jóról, ha csütörtökön este gyertyát gyújtanak, és kívánnak. 2 hétig nőni fog a Hold, ami a kívánság, ill. az újholdkor elindított újítás eredményét segít „növeszteni”, vagyis manifesztálni.

 

Ágitól még többet olvashattok itt!

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

 

 

By | 2017-08-17T21:18:11+00:00 május 24th, 2017|Tudatos életmód| Kíváncsi Újhold – 2017. 05. 25. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!