Nap és aszcendens horoszkóp februárra

//Nap és aszcendens horoszkóp februárra

Nap és aszcendens horoszkóp februárra

Az elmúlt időszak a felelősségvállalás, a kötelességteljesítés, a célok, feladatok megvalósításának ideje volt. Most már új utakra, élményekre, szabadságra vágyunk. Nehezebben viseljük a kötöttségeket, mi szeretünk dönteni a sorsunkról, cselekedeteinkről. Baráti beszélgetésekre, tanulásra, szociális tevékenységekre alkalmas az időszak.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

KOS

Nagyon jó vagy valaminek az elkezdésében, elindításában, de a következetességet, kitartást is meg kell tanulnod. El kell érned, hogy megbízhassanak benned, számíthassanak arra, hogy amit megígérsz, azt minden körülmények között betartod. Vagyis felelősséget kell vállalnod tetteidért. Most főleg kapcsolataidon keresztül tudod megérteni, hogy mindennek súlya van, minden egyes szónak, tettnek, még gondolatnak is. Légy kedves és figyelmes, próbálj figyelni másokra. Most sok visszajelzést kaphatsz, érdemes elgondolkodnod azon, amit gyakrabban vágnak a fejedhez. Ha munkahelyváltásban gondolkodsz, most érdemes lépned, főleg a hó eleje alkalmas rá, hogy kipróbáld magad egy új helyzetben.

Aszcendens

Intenzív, szenvedélyes időszakra számíts, szélsőséges helyzetekkel, próbatételekkel, katarzisokkal – attól függően, mennyire engeded meg magadnak, hogy megismerd lelked mélységeit. A hó első fele komoly anyagi-, munka- és karrierlehetőségeket hozhat. Sok múlik most a kapcsolataidon!

BIKA

Mindig az a kérdés, jól érzed-e magát a bőrödben? Elégedett vagy-e az életeddel? Boldog vagy-e? Ha a válasz igen, valamit nagyon jól csinálsz. Mert nyilván neked is vannak problémáid, megoldandó helyzetek az életedben, de feladatként tekintesz rájuk és megoldod őket. Ha a válasz nem, ideje elgondolkodnod, mit kellene másképp tenned. Folytatni az előző hónapban megkezdett önvizsgálatot, de most már konkrét lépéseket is megfogalmazni, megtenni. Másképp nézni-látni a világot, megérteni, hogy mindenért felelős vagy, ami az életedben történik veled, még ha nem is így érzed. Boríts, ha kell – a 6-a és 10-e között időszak tökéletes rá, s kezdj új életet, írd át életed forgatókönyvét.

Aszcendens

Mélyről jövő sérelmek, szenvedélyes indulatok kerülhetnek felszínre. Ha mersz őszinte lenni és partner a tisztázásukban, újraírhatod szerelmi, családi-, baráti- vagy kollegiális kapcsolataidat. Új szerelem is kilátásban van, főleg 7-e és 10-e között van esély a mindent felforgató találkozásra. Utazás vagy iskola lehet a helyszíne.

IKREK

Minden és mindenki változik – te tudod-hiszed ezt, s képes is vagy magadévá tenni a törvényszerűséget. Csak a biztos pontokat is meg kéne találnod. Az igaz értékeket, az embereket, akikre mindig számíthatsz, az érzést, ami biztonságot ad. A kettő együtt működik csak, muszáj az egyensúlynak meglenni az életedben. Ehhez azonban időt kell fordítanod magadra, gondolataidra, vágyaidra, s társadra, szeretteidre is. A hó közepéig ez a dolgod-feladatod, aztán már muszáj tovább lépned, nyitni, új lehetőségek után nézni. Építsd be a tapasztalatokat, ezekkel felvértezve már látod, min kell változtatnod, hogy fejlődj, előbbre jussál.

 Aszcendens

Ha aktuális, érdemes hitel- vagy bármilyen anyagiakkal kapcsolatos ügyed rendezni, főleg 6-a és 10-e között van esély pozitív fordulatra. Ez az időszak munkafronton is hozhat változást. Akár új munkát is, de lehetőségeket mindenképp. Ha másra nem, néhány rendezetlen konfliktus megoldására most biztos alkalmad lesz.

RÁK

Annyira számíthatsz másokra, amennyire mások számíthatnak terád. Főleg, ha valakivel gondod van, akkor érdemes végignézned, végiggondolnod, tényleg mindent beletettél-e kapcsolatotokba. 6-a körül szembesülhetsz eddigi érzéseiddel, tetteiddel – s egyáltalán nem biztos, hogy tetszik majd, amit látsz, tapasztalsz. Közben a Nap a Vízöntőben jelzi – itt az idő, hogy változtass azon, ami már nem visz előre. Főleg belül érdemes meghoznod “ezentúl minden másképp lesz, másképp csinálom” döntéseket. Vonulj el néha, adj magadnak időt, hogy megtaláld a választ a miértekre, a hogyanokra, hogy fel tudd hozni magadból a mélyen eltemetett, eldugott érzéseket, a szenvedélyt, ami átformálja kapcsolatrendszered, életed.

Aszcendens

Érdemes átgondolnod kapcsolataidat. Felmérni, kiben bízhatsz, kire számíthatsz. Megbeszélni sérelmeidet, őszintének lenni. Elmondani párodnak, mi bánt, mit szeretnél – főleg 6- a és 10-e környéke jó a tisztázó beszélgetésekre. Nagy egymásra találás lehet a vége. Anyagilag, munkaügyileg 3-a körül stabilizálódhatsz.

OROSZLÁN

Nagyon fontos számodra a környezeted figyelme, csodálata, bizalma. Nekik is legalább ennyire szükségük lenne rá. Ha mások figyelmére, szeretetére vágysz, neked is meg kell adnod. Ezt kell most tanulnod, s 20-ig a párod, környezeted visszatükrözi majd, hogy is állsz ezzel. Figyeld a reakciókat, dolgod főleg azzal van, ami rosszul esik, ha bánt valami. Jó lenne mindent megbeszélni, szeretettel közelíteni sértődés helyett. A 25-e körüli napok jók nagy beszélgetésekre, tisztázásokra, 28-án, 29-én stabilizálhatod kapcsolataidat, érzelmeidet. A hó vége anyagilag is hozhat fordulatot – iktass ki minden bizonytalansági tényezőt, de légy nyitott új megoldásokra, akkor minden rendben lesz.

Aszcendens

A veled szemben álló Nap 19-ig világít rá életedre. Figyeld környezeted reakcióit, minden jelzés segít megérteni aktuális helyzeted, kapcsolataid. Magadban kell megoldást keresned, bármilyen gondod van is. Most elsősorban anyagi- és munka területen tudsz rendet tenni. Jó lehetőségekre számíthatsz, különösen 6-a és 10-e között, élj velük!

SZŰZ

A hónap “menni vagy maradni” érzéssel indulhat. Néha fel kell adni a biztosat a bizonytalanért, próbálkozni, feszegetni a határaidat. Figyelj most a váratlan lehetőségekre, a “villámként hasított belém, mit kellene tennem” érzésekre, azok mutathatják az irányt. A munkádba fektess sok energiát! A magabiztos, határozott hozzáállás most sokat lendíthet karriereden, de az is sokat segít, ha megpróbálsz másképp, a megszokottól eltérő módon gondolkodni egy problémáról, régóta fennálló helyzetről. Könnyen fog menni, 13-án már a Merkúr is a Vízöntőben jár, ott van még a Nap is 19-ig. Ez lesz a legizgalmasabb időszakod, változásra-változtatásra a legalkalmasabb napok jönnek!

Aszcendens

Visszaköszönhet a múlt. Lehet elrendezni, tisztázni valód családoddal, szüleiddel kapcsolatban. Megérthetsz régi mintákat, beidegződéseket, melyeken most már túl kéne lépned. Megbeszélni, újraértékelni, átírni őket. Hogy végre tudj hinni magadban, bízni abban, hogy bármire képes vagy.

MÉRLEG

Ideje, hogy komolyan vedd magad, s megtanulj felelősséget vállalni életedért, saját boldogságodért. Érdemes most végignézned a családi mintákat – mit hoztál otthonról, milyen viselkedési sztereotípiák mentén oldod meg dolgaid, problémáidat. Gondold végig szeretteid életét, van-e ismétlődő betegség, momentum, ami végigvonul a család történetén. Van-e valami, ami nagyon zavart régen, ami megjelent a te életedben is, s úgy érzed, akadálya lehet mostani boldogságodnak. A hó első felében jó esély van rá, hogy megértsd, feldolgozd őket, s ki tudj lépni belőle. Hogy elkezdhesd élni saját életed. 17-étől egyre nagyobb igényed, lehetőséged lesz rá, hogy megtaláld a saját utadat.

Aszcendens

Otthon, család, gyerek, szerelem – nagyjából e köré rendeződnek most gondolataid, de azért az anyagiakkal is kénytelen-kelletlen foglalkoznod kell. Minden közös kiadást beszéljetek meg, s még véletlenül se menj bele olyan helyzetekbe, amik később vállalhatatlanok lehetnek. 3-a fontos találkozást hozhat!

SKORPIÓ

Bármikor képes vagy új életet kezdeni – ez mindig lebegjen a szemed előtt, ha épp feladni készülnél. A hó eleje számos lehetőséget ad rá, hogy bebizonyítsad. Egy új élethelyzet, kihívás, munka, egy találkozás – bármelyik “rákényszeríthet”, hogy kilépj a komfortzónádból és másképp kezdj el gondolkodni az életedről. A Mars még mindig a jegyedben jár, tudsz és kell is harcolnod, most elsősorban magadért, a jövődért, a mindennapok szebbé-jobbá tételéért. No és persze a családodért. Kell egy hely, ahol megpihensz, ahová vissza lehet térni, ahol várnak, szeretnek. Légy sokat otthon, meríts erőt családodból, szeretteidből, s végre rendezd el, tisztázd függő ügyeid, dolgaid!

Aszcendens

Most jóval nagyobb lehet benned a bizonyítási vágy, ezért szerencsés, ha elsősorban saját dolgaidra, munkádra koncentrálsz vagy valamilyen jó ügyért próbálsz meg harcolni. Most fontos, hogy legyen valamilyen célod, ha tudod, mit akarsz, bármilyen akadályt képes vagy legyőzni. Különösen 6-a és 10-e között.

NYILAS

Van, hogy még nem értünk meg egy helyzetre, s elszalasztunk egy lehetőséget. Ha dolgunk van vele, újra felbukkan. Most érdemes figyelned az ismétlődő jelekre. Ha valaki vagy valami újra megjelenik az életedben, ha egy régi konfliktussal, megoldásra váró helyzettel találkozol, próbáld meg ismét, hátha most (jobban) sikerül. Főleg 6-a körül tudsz régi-új életet kezdeni, kapcsolatokat lezárni, helyrehozni. Sokat tanulhatsz most magadról. Jó terep lehet rá egy kis utazás, tanulás, befelé figyelés. Légy rugalmas, engedd el, amire már nincs szükséged! Bízd magad érzelmeidre, megérzéseidre. Hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, ne akarj irányítani!

Aszcendens

Könnyen elveszted a hited, ha nem sikerül valami elsőre. Pedig a siker kulcsa épp a kitartásodban van! Az aprólékos, szorgalmas munkában. A minden részletre kiterjedő alaposságban. A karriered területe érintett, új lehetőségekre számíthatsz, ami anyagilag és egzisztenciálisan is stabilizálja a helyzeted. Ha hiszel benne, ha hiszel magadban.

BAK

A hó első felének lehetőségeire, eseményeire erősen hatással van, hogy a Merkúr és a Vénusz is a jegyedben jár. Érzelmi- és intellektuális élmények egyaránt érhetnek – mindkettő jól fog esni a testednek-lelkednek. Feltéve, hogy hagyod magad elcsábítani meghitt együttlétekre, jó beszélgetésekre. Nagyon mocorog benned a változás, változtatás, a “mindent hátrahagyni, ami volt” igénye. Ahhoz, hogy megvalósuljon, erősen érintettnek kell lenned érzelmileg egy helyzetben. Különösen 6-a környékén esélyes, hogy “robbantasz”. Ha azt érzed, így áll helyre a rend, tedd meg, de ha bármilyen kételyed is van, várj néhány napig, míg az indulatok, szélsőséges érzelem megnyilvánulások egy kicsit alább hagynak és képes vagy tiszta fejjel átgondolni a helyzeted.

Aszcendens

Magadra fókuszálj, belső vágyaidra, azokra, amiket mélyre temettél magadban. Nem számít, mennyi idő telt el azóta, hogy lemondtál róluk. Ha bízol magadban, most képes leszel megvalósítani őket. 3-a környéke a legjobb a nagy újrakezdésre, de tárgyalni, utazni és tanulni is ekkor a legidőszerűbb.

VÍZÖNTŐ

Január 20-án lépett a Nap a jegyedbe. A Nap mindig az adott időszak feladataira, céljaira világít rá, jelzi, hol teljesedhetsz ki, életednek mely területén ragyoghatsz teljes fényedben. Most te lehetsz életed főszereplője, most van a legtöbb energiád, önbizalmad, lehetőséged, hogy megmutasd erődet, tehetségedet. Koncentrálj saját vágyaidra, tervezd, alapozd meg a következő éved. Azért kapcsolataidról se feledkezz meg – párod, környezeted reakcióid jelzik, miben kellene másképp gondolkodnod, hol lenne jó változtatnod. 13-tól a Merkúr, 16-ától a Vénusz is a jegyedben jár. Legyenek a most következő hetek a nagy beszélgetések, meghitt együttlétek, szeretetteljes találkozások ideje.

Aszcendens

Ez az év legtöbb lehetőséget rejtő időszaka, számtalan módon mutathatod meg, ki is vagy valójában, mit tudsz, mire vagy képes. 3-án érdemes belekezdened hosszú távú terveidbe, anyagi helyzeted hó elején tudod stabilizálni. Keresd meg azokat az embereket, akikkel hosszú távon el tudod képzelni az együttműködést!

HALAK

19-ig jár a Vízöntőben a Nap, eddig még van időd felkészülni a nagy színrelépésre, megtervezni a következő évet. Legyen időd magadra, vonulj el néha, figyelj a megérzéseidre, a jelekre, melyek megsokasodhatnak ebben az időszakban. A hó elején még hozhatsz olyan drasztikus döntéseket, melyek kellenek, hogy lezárj egy szakaszt az életedben és elkezdhess egy új fejezetet. 6-a környéke legjobb tárgyalásokra, személyi-érzelmi kérdésekben 10-e a legszerencsésebb. Feltehetően anyagilag is kell lépéseket tenned, tedd meg, még ha fájó is, hogy tiszta lappal tudjál tovább menni. Ebben az időszakban barátaidra számíthatsz legjobban. Legyen olyan éved, amilyet szeretnél, boldog születésnapot!

Aszcendens

Bármilyen gondod van, beszéld meg családoddal, szeretteiddel! Ne kertelj, mondd el nekik őszintén, mi bánt. Egyéb kapcsolataidra is érdemes most jobban figyelned. Barátaid, kollégáid sokat segíthetnek utad egyengetésében. Karrieredben 3-án számíthatsz pozitív fordulatra, beszélgetésekre, találkozásokra a 6-.a és 10-e közötti időszak a legjobb.

profile_20150907_095209_643Gálfi Irén
asztrológus

 

By | 2017-06-16T14:44:34+00:00 február 1st, 2016|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!