Előrejelzés március hónapra

//Előrejelzés március hónapra

Előrejelzés március hónapra

Február 19-e és március 20-a között jár a Nap a Halak jegyében. Az év ezen időszakában sokkal érzékenyebbek vagyunk, mint egyébként. Érdemes figyelni belső hangunkra, megérzéseinkre, többet meditálni, hagyni a dolgokat a maguk útján menni. 20-a – a Nap Kosba lépése – az asztrológia év kezdete. Itt vagyok! Megjöttem! Ezt akarom! Megküzdök érte! Minden energiánkkal azon legyünk, hogy kitűzött céljainkat megvalósítsuk. Megvívjuk csatáinkat, s ha veszítünk is néha, álljunk talpra – újra és újra! Csak egyet ne feledjünk. Bármilyen fontos céljaink is vannak, azokat mindig másokkal, másokért kell megvalósítani.

 

KOS

A Nap személyes éved utolsó hónapjához ért. Vonulj el néha, nem árt, ha egy kicsit végiggondolod, milyen “munkát” végeztél, mit értél el, mennyire sikerült megvalósítanod előzőleg kitűzött feladataidat. Most kellene eltervezni, mit szeretnél elérni a következő ciklusban, mit tehetsz azért, hogy jövő ilyenkor még jobb évet zárjál. 20-án a Nap a Kosba lép, ez az év egyik legjelentősebb időszaka számodra. Ekkor vagy erőd teljében, most vagy a legcéltudatosabb, a legaktívabb szellemileg is. Érdemes sokat tanulnod, utaznod, megismerni kicsit jobban a világot, s azon keresztül saját magad is. Sok sikert és boldogságot hozzá!

Aszcendens

Most van a személyes éved kezdete. Próbálj egy kicsit lecsendesedni, visszavonulni. Amolyan leltárfélét készíteni 20-ig. Mi vált valóra a terveid közül? Mi tolódott a következő évre? Hogy tudnád őket valóra váltani? Ha tudsz, utazgass, tanulj egy kicsit, főleg, ha a jövődet pozitívan befolyásolhatod.

BIKA

Két energia mozgat – a vágy, hogy szabad legyél, s megmutasd magad a világnak, s a külvilág felé érzett megfelelési “kényszer. Mindkettő egyaránt fontos. Szükséged van rá, hogy “jóban legyél” magaddal, másokkal. Nem leszel boldog, ha másoknak nem jó. Ezt munkahelyeden is tartsd szem előtt, 12-ig érdemes jobban koncentrálnod kollegális kapcsolataidra. Most előrelépés is várható karrieredben, de csak másokkal karöltve, teljes egyetértésben érhetsz el komolyabb sikert. 12-e és 20-a között leszel a legérzékenyebb, legfogékonyabb – ekkorra időzítsd a komolyabb tárgyalásokat, 20-án, a Nap Kosba lépésekor majd megvívod a csatákat.

Aszcendens

Nehezen lépsz ki a komfortzónádból. Pedig sokkal nagyobb biztonságban vagy, ha képes vagy változtatni az elavult dolgokon. 12-ig jár uralkodó bolygód a Vízöntő jegyében. Tele leszel ötletekkel, hogy lehetne másképp, legyen bátorságod megvalósítani őket! Ez az időszak hivatásodban is hozhat előrelépést, ha egy kicsit bátrabb vagy és mersz kockáztatni.

IKREK

Fontos, hogy elhidd, hogy bármire képes vagy. A külvilág mindig ad visszajelzést arról, elég-e a hited. Olyan munkád van, ahol ki tudsz teljesedni? Megbecsülnek? Társad-barátaid szeretnek, hallgatnak a szavadra? Figyelnek rád, keresik a társaságod? Számíthatsz rájuk? Olyan az életed, amilyet szeretnél? Ne bennük keresd a hibát-megoldást, neked kell átírnod saját történetedet. Végiggondolni, miben hiszel, mit hiszel magadról. Megérdemled-e, hogy más életed legyen? Szereted-e magad hozzá eléggé? Erre figyelj most, s hagyd, hogy érzelmeid-megérzéseid vezessenek. Ez az időszak munkád-hivatásod szempontjából is kiemelkedő. Érdemes most keresgélned, ha aktuális vagy megpróbálni kiteljesedni a meglévő által.

Aszcendens

A Mars a Nyilasban veled szemben jár 6-ától. Egy kis harcra, csatározásra számíthatsz – pároddal, környezeteddel. Azzal nem sokra mentek, ha mindenki csak mondja a magáét, próbáljatok meg közös nevezőre jutni! Képzeld magad társad helyébe, úgy könnyebb lesz megérteni az álláspontját.

RÁK

Összpontosíts a céljaidra! Küzdj, harcolj, ha elesel, állj fel! Újra és újra! Próbáld meg meghaladni magad, felülírni a rossz programokat. Ha vitás ügyed van, önts tiszta vizet a pohárba, állj ki az érdekeidért! Az új munka lehetősége, anyagi áttörés, érzelmi megújulás reális esélyek, ha hiszel magadban. A hó nagy részében a Halakban jár a Nap, Merkúr és/vagy a Vénusz – valamelyik mindig segít, hogy megérezd mi a jó neked, hogy megértsd az összefüggéseket, mi miért történik és el tudd dönteni, merre menj tovább. Az időszak rendkívüli kreatív energiákat is hordoz, bármilyen alkotó tevékenység sok örömet és sikert hozhat, de tanulni, utazni is jó lesz most, meglátod.

Aszcendens

Beszélj az érzéseidről! Olyan szívesen gondoskodsz azokról, akiket szeretsz, de néha mondani, mutatni is kellene, mit érzel a párod, szeretteid iránt. S azt is, ha bánt valami – ha túl sok a tüske, már nehéz őket kihúzogatni. Most elég érzékeny vagy hozzá, hogy a lehető legjobban tudd rendezni dolgaid, főleg 8-a körül.

OROSZLÁN

Ha van valamilyen vállalkozásod vagy függő anyagi ügyed, most fokozottan legyél óvatos. Csak a biztosra menj, de – főleg 7-e körül – még így is előfordulhat, hogy valami nem az, aminek látszik. Ez életed más területén is megeshet. Most benne van a pakliban, hogy csalódsz valakiben, hogy el kell engedned valakit-valamit. Hagyd menni, bármikor képes vagy újraépíteni az életedet, kapcsolatrendszered. A Nyilasba lépő Mars most egyébként is óriási nyitottságot ad minden újra – szerelem, kalandok, kreatív energiák felszabadulása – bármelyik komoly változást hozhat 11-e után. Ez az időszak munkahelyeden is hozhat fordulatot – anyagilag is, leginkább egy régi helyzet megoldódásával.

Aszcendens

Gondold át anyagi helyzeted – akkor is, ha jól mennek dolgaid és akkor is, ha nem. Nem ártana egy kis ésszerűsítés, a kiadási- és bevételi oldal egyensúlyba hozása. Főleg 8-a környékén lesz alkalmad, hogy reálisan lásd, meddig nyújtózkodhatsz és ez a legjobb idő restanciáid rendezésére is.

SZŰZ

Többnyire nehezen nyílsz meg, lassan melegszel fel – ezt a “luxust” csak akkor engeded meg magadnak, ha úgy érzed, már teljesen megbízhatsz valakiben. Most épp ez a dolgod – szívből szeretni, feltétel nélkül. Elfogadni mindenkit olyannak, amilyen. Párodat, barátaidat, az egész világot. Akik – figyeld csak meg, “visszaszeretnek” majd, ha hagyod. A világ most (is) a legnagyobb tükör, figyelj a jelzésekre, milyen érzéseket vált ki belőled szerelmed, családod, ismerőseid. Azzal van a legtöbb dolgod, ami fáj, ami szíven üt, ami ellen minden porcikádban ágálsz. 9-e és 15-e környékén azért érdemes végiggondolni kapcsolataidat, milyen érzelmek fűznek párodhoz, életed fontosabb szereplőihez. Az eredmény nagyon tanulságos lehet.

Aszcendens

20-ig jár veled szemben a Nap. A legrejtettebb, legtitkosabb vágyaidra világíthat rá. Itt az idő, hogy elővedd őket és merj tenni értük! Az időszak kapcsolataidban is hozhat előrelépést. Ha jobban bízol magadban, ha elhiszed, hogy szerethető vagy, hogy jó veled együtt lenni, együtt élni, most kinyílik a kapu – amin besétálhatnak az arra érdemesek.

MÉRLEG

Nem csak valakibe, az életbe is lehetsz szerelmes! Gondold végig, mi tesz boldoggá! Mikor érezted utoljára, hogy ezt a pillanatot megtartanád, magaddal vinnéd. Mikor érezted, hogy szabad vagy, hogy azt teszed, amit igazán szeretnél! Ezt kell most megtanulnod, megtapasztalnod – hogy ezt valaki hatására teszed-e, vagy saját magad is képes előhozni magadból, nem számít. A hó első napjai mindenesetre jó eséllyel hoznak olyan váratlan helyzetet, ami segít megérteni, hogy kéne élned, hogy boldog légy – jöhet új szerelem, megszaporodhatnak a gyermekeddel töltött felhőtlen pillanatok, s érdemes utat engedned kreatív energiádnak is. Közben munkádra is próbálj jobban koncentrálni, régi ügyek kerülhetnek újra terítékre.

Aszcendens

A hó eleje hozhat váratlan szerelmet, fontos találkozást, de legalábbis lehetőséget arra, hogy átértékeld kapcsolatodat – ha időszerű az összeköltözés, érdemes meglépni. A 12-ig tartó időszak nagyon kreatív, érdemes ekkor belekezdeni egy új vállalkozásba, hobbiba is. Minél színesebb, változatosabb most az életed, annál jobb!

SKORPIÓ

Akkor tudod a legtöbbet kihozni magadból, ha sarokba szorítanak. Az utóbbi időben gyakran voltál ilyen helyzetben, s könnyen lehet, hogy most is hasonló szituációba kerülsz. Az “innen szép nyerni” főleg pénzügyeidet érintheti. Minden kiadásnál, szerződésnél, tárgyalásnál légy nagyon megfontolt, alaposan nézz-gondolj át minden részletet! Most még barát is hozhat olyan helyzetbe, amit később megbánsz. Ne csak másoktól várj el korrektséget, te se menj bele kétes szituációkba! 9-e körül viszont olyan ajánlat érkezhet, amit érdemes fontolóra venned. Lehet, hogy kevesebb anyagi lehetőséggel kecsegtet, mint szeretnéd, de teljesen új kapukat nyithat ki, ami hosszútávon nagyon előnyös lehet.

Aszcendens

Hatodikáig jár jegyedben a Mars – kölcsönöz egy kis extra energiát, hogy végigvigyél valamit, amire már régóta vágytál, de eddig nem volt bátorságod hozzá. Hogy ettől jön-e a vágyott boldogság-érzés vagy valami mástól, végül is mindegy – mindenesetre a boldogság kulcsa most a te kezedben van, nyitogasd ki a zárt ajtókat vele!

NYILAS

Van, hogy a valóság, és amit annak hiszünk, köszönő viszonyban sincsenek egymással. Főleg 9-e körül szembesülhetsz reális lehetőségeiddel. Az “igazság pillanata” sokszor fájdalmas, de minden felismerés közelebb visz valós céljaidhoz, feladataidhoz, amit a 6-án jegyébe lépő Mars segít majd elérni. Komoly lehetőséged lesz megújulni. Érzelmileg telített időszakra számíts, (új) szerelemmel, boldog pillanatokkal, kreatív energiákkal. A hó közepe komoly anyagi-egzisztenciális lehetőséget is hozhat. A sok munka miatt érhet olyan vád családodtól, szeretteidtől, hogy nagyon keveset vagy velük. Próbálj egyensúlyozni, ahogy csak lehet, a boldogsághoz mindkettőre szükséged van.

Aszcendens

A 6-án jegyedbe lépő Mars megsokszorozza energiádat. Érdemes most elindítani fontos dolgokat – jöhet szerelem is, de legalábbis fontossá válik, hogy minél több boldog pillanatot szerezz magadnak, másoknak. A családodra is figyelj most jobban, szükségük van a feltétel nélküli odaadásra, szeretetre, amit egymásnak tudtok nyújtani.

BAK

Az életed tele van próbatételekkel. Sokszor csak akkor veszed észre, mi mindent viszel a válladon, ha megállsz egy kicsit és elgondolkodsz rajta, hány ember helyett is húzol valójában. Tedd meg néha magáért, hogy megveregeted a vállad. Legyél tisztában nagyszerűségeddel! 11-e környéke megint jó alkalom lesz rá, hogy bebizonyítsd, mi mindenre vagy képes. Ha hisz magában, hatalmas erőket leszel képes megmozgatni, s régi vágyaid, álmaid válhatnak valóra. Lehet, hogy annak árán, hogy valami elmegy, elmúlik. Ne bánd, a Halakban járó Nap, Merkúr, majd 12-étől a Vénusz is arra tanít, hogy fogadj el mindent és mindenkit olyannak, amilyen. Ez az időszak nagyon jó utazásra, tanulásra, ha van ilyen terved, mostanra időzítsd!

Aszcendens

Nem kell mindent megtervezni, had menjenek a dolgok a maguk útján, a maguk ütemében! Így esélyt adsz olyan dolgokra is, melyekre nem is gondoltál volna. Légy sokat társaságban – utazz, ismerkedj, tanulj! Nyisd ki egy kicsit a világot! 8-a a legintenzívebb időszak, használd ki!

VÍZÖNTŐ

Még ötödikéig jár a jegyedben a Merkúr. Vénusz egy kicsit tovább marad, 11-ig segít, segítenek jobban megérteni-megérezni a saját magadban és kapcsolataidban zajló gondolatokat, érzelmeket. Hozhat az időszak szerelmet, főleg hó elején, de a családi kötelékek is erősödhetnek most. Próbálj több közös programot szervezni, és megtalálni a közös pontokat, értékeket, amik mindenki számára egyformán fontosak.  A Halakban járó Nap egyébként is arra próbál tanítani, hogy akkor lesz stabil az életed, ha hajlandó vagy néha lemondani arról, hogy csak a saját fejed után menj, ha hagyod, hogy a körülötted élők is érezzék, lehet igazuk, létjogosultságuk. Az időszak mindazonáltal anyagilag is segít megerősödni, ha képes leszel bízni másokban.

Aszcendens:

A bolygók többsége az anyagi lehetőségeidet mutató területen jár. Gondold végig, mi jelenti számodra a biztonságot, mitől éreznéd, hogy rendben vagy egzisztenciálisan. Most sokat tehetsz azért, hogy stabilizáld a helyzeted, főleg 8-a környéke hozhat jó megoldásokat. De ezért tenned is kell, nem is keveset.

 HALAK

A nagy elfogadásban, másokra figyelésben hajlamos vagy megfeledkezni saját magadról. Hogy mi az, ami neked fontos, mi tölt fel energiával, mi tart – szó szerint – életben. Most ezt kell megtalálnod. Csukd be a szemed! Képzeld, hogy ott állsz életed színpadán! Te vagy a király/királynő! Boldog vagy! Minden olyan, amilyennek szeretnéd…Aztán nézz fel, s gondold végig, tényleg így van-e. Ha nem…mitől válhatna az álmod valóra. Mitől éreznéd az életed teljesnek, egésznek? 20-ig a jegyedben jár a Nap. Segít “megvilágosodni”, tisztán látni. Készíts tervet! Állítsd össze az év menetrendjét és nézz rá időnként. Gondold végig, kik lehetnének a társaid hozzá. A Vénusz 12-től a jegyedben jár, fontos lesz, hogy szeress, s viszont szeressenek.

Aszcendens:

Az év legaktívabb és legkreatívabb időszaka jön. Ideje, hogy megvalósítsd álmaidat – mindazt, amire vágytál, amit idáig terveztél. Minden nap tégy egy apró lépést érte, hidd el, minden befektetett energia megtérül egyszer. Főleg 8-a környéke hozhat új lehetőségeket, kihívásokat.

profile_20150907_095209_643Gálfi Irén
asztrológus

 

 

By | 2017-06-16T14:44:34+00:00 március 1st, 2016|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!