Hiú telihold 2017.02.11.

//Hiú telihold 2017.02.11.

Hiú telihold 2017.02.11.

Február 11-én, szombaton kora hajnalban (01:34-kor) szembe kerül egymással a Vízöntő Nap és az Oroszlán Hold. Ez a telihold most a hiúságunkat erősíti.
Használ a magyar nyelv egy olyan kifejezést, hogy egészséges hiúság. De ez mit jelent? Hogy lehet az ember egészségesen hiú? Vagyis hogyan lehet megtalálni az egészséges egyensúlyt? Úgy tűnik, attól lesz egészséges a hiúság, ha nem visszük túlzásba.
Az Oroszlánok pontosan tudják, hogy a hiúság valójában igényességet jelent. Semmi baj nincs azzal, hogy az ember szereti nézni magát a tükörben, és szereti, ha megdicsérik a többiek. Akkor tesszük jól, ha nem rajongókat gyűjtünk, hanem pozitív visszajelzéseket. Telihold napján ennek az érzékeny egyensúlyán múlik, hogy milyen napunk lesz.
Mivel éjfél után nem sokkal lesz maga a telihold, már pénteken este érezteti hatását. Sajnos ekkor több lehet a sértődés. Főleg akkor, ha elvárásokat támasztunk a környezetünkkel szemben. Vagyis ha azt várjuk, hogy dicsérjenek. Okosabb, ha önmagunkat kényeztetjük…
Telihold után 2 hétig fogy a Hold, ami jó a fogyókúrára, méregtelenítésre, elengedésre, selejtezésre.
A mostani telihold a Vízöntőknek és az Oroszlánoknak lesz feszült. De a Bikáknak és a Skorpióknak is higgadtnak kell maradniuk, ha nem akarnak konfliktust.
Természetesen a többi jegynek sem árt az óvatosság…

 

Ágitól még többet olvashattok itt!

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

 

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 február 9th, 2017|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!