Előrejelzés júniusi hónapra

//Előrejelzés júniusi hónapra

Előrejelzés júniusi hónapra

Június 21-ig az Ikrek, azt követően a Rák jegyében jár a Nap.

Az Ikrek időszakában szellemi impulzusokra vágyunk. Ideje útra kelnünk, megismerni a világot. Tanulásra, utazásra, kapcsolatok kötésére legalkalmasabb az időszak. A Rák napokban már főleg érzelmeinké lesz a főszerep. Különösen fontos lesz, hogy tartozzunk valakihez, érdemes megragadni minden alkalmat, hogy családunkkal, szeretteinkkel legyünk.

KOS

Nap

Uralkodó bolygód a Skorpióban – visszafelé – jár. Januárban-februárban volt itt utoljára. Gondold végig, akkor milyen érzéseid, történések voltak, most hasonlók jelenhetnek meg újra. A cél elengedni azokat az embereket, beidegződéseket, akire, amire nincs már szükséged. Feltérképezni, mik a félelmeid, mi akadályoz abban, hogy tovább léphess. S természetesen megszabadulni tőlük. Te szereted magad megoldanod az életed, de azért néha nem árt megosztani másokkal a tapasztalataidat. Beszélgess sokat, mondd el érzéseidet, gondolataidat és hallgasd meg másokét is. 20-a után pedig figyelj jobban a családodra, minden együtt töltött idő kárpótolhat a nehezebb pillanatokért.

Aszcendens

Sokan vannak körülöttem, mégis magányos vagyok – gyakran lehet most ez az érzésed, ami arra mindenképpen jó, hogy egy kicsit végiggondold  az életed, dolgaidat és számot vess azzal, kin és min kell túllépned, még ha nagyon fájó is. Anyagi ügyeidet sem árt rendezni, 13-ig teheted meg a legbiztonságosabban.

BIKA

Nap

Az, hogy mennyire jó a kapcsolatod a környezeteddel, most nem csak közérzetedet, hanem sikereidet is nagy mértékben befolyásolhatja. Többnyire azon szokott “elcsúszni” a dolog, hogy túlzottan ragaszkodsz a véleményedhez, bizonyos dolgokhoz, s nehezen tudod elfogadni mások álláspontját. Most muszáj egy kicsit rugalmasabbnak lenned! Főleg, ha anyagiakról van szó, márpedig a hó első felében gyakran merülhetnek fel ezzel kapcsolatos kérdések. Akár pároddal szemben is. Elfojtott indulatok benne és benned is bőséggel lehetnek. Próbáld kezelni őket, s megbeszélni korrekten mindent. 17-én lép a Vénusz a Rákba, ezután egy jóval érzelmesebb időszak következik.

Aszcendens

Az időszak első felében anyagi helyzetedet kellene átgondolnod és kitűzni az ide vonatkozó célokat, feladatokat. Sokkal sikeresebb lehetsz, ha összefogsz másokkal, még akkor is, ha a hasznon osztoznotok kell. Kapcsolataidra egyébként sem árt most jobban figyelni, némelyikben sok elfojtott indulat feszülhet, jobb, ha tisztázzátok őket.

IKREK

Nap

Személyes évednek kezdeténél jársz, ez mindig fontos időszak. Érdemes egyfajta mérleget vonni az előző évről, végiggondolni, mit értél el, hol tartasz most…s hová szeretnél idén eljutni. Hasznos lenne leírni, már csak azért is, hogy néha emlékeztesd magad az eredeti irányvonalra. Az anyagi céljaidról se feledkezz meg! Ahhoz, hogy tanulni, utazni, fejlődni tudj, szükséged lesz biztos alapokra. A hó első felében legalább “fejben” rakd össze, mi a terved ezen a téren, erre aztán tudsz majd építeni a későbbiekben. 20-a után már a megvalósítás jön. Egész hónapban gyakran érzed majd magát sarokba szorítva, életed legfontosabb területein – családod, kapcsolataid, munkád körül – lehet feszültség. Az egyetlen megoldás, ha pozitív kapcsolódási pontokat keresel másokhoz.

Aszcendens

Ki vagyok? Mi a dolgom? Merre van az utam? Kikre számíthatok? Ezek a kérdések gyakran előkerülnek most, különösen Újhold, 5-e környékén. Lesznek fájdalmas válaszok, ne akard kikerülni őket! 13-ig főleg magadban, később környezeteddel tudod rendezni az esetleges konfliktusokat.

RÁK

Nap

A hó nagy része még az Ikrek jegyében telik. Az “eszemre hallgassak vagy a szívemre” vitában most az eszeden legyen a hangsúly. Tedd fel a kérdéseket, mire vágysz, mi az álmod, mi az, ami előrébb vihet, nézd meg, milyen lehetőségeid vannak, mit kell tenned értük. Jó, ha ezeket meg is fogalmazod, le is írod magadnak, s időnként előveszed az év folyamán. Dédelgesd, figyelj rájuk, ha elveszted a lelkesedését, meríts erőt belőlük. 17-én a Vénusz, 20-án a Nap is a jegyedbe lép. Ez az igazi születésnapod, az újjászületés lehetősége. Legyen a szívedben minél több szeretet – magad és mások felé. Higgy magadban, az erődben, érezd, hogy a tied (is) a világ, mert így is van! Boldog születésnapot!

Aszcendens

Bármilyen nehezen viseled is, tudomásul kell venned, hogy semmi sem állandó, s mindig is lesznek olyan dolgok, amik változásra, változtatásra késztetnek. Most is készülhetsz, életed több pontja is megkérdőjeleződhet, s meglehetősen rugalmasnak kell lenned, hogy jól tudd kezelni az így kialakult helyzetet.

OROSZLÁN

Nap

Lesz némi elrendezni valód otthon. Felszínre kerülhetnek régi sérelmek, ki nem mondott szavak, szőnyeg alá söpört problémák. Kiújulhatnak konfliktusok, jöhet belső vívódás. Mindez egy komoly tisztulási folyamat része, lehetőség, hogy megértsd, feldolgozd a múltad, életed fontos kérdéseit. A külső konfliktusok feloldásához muszáj nyitottnak lenned, elengedni sértettségedet, büszkeségedet, meghallgatni-elfogadni a másik álláspontját, érzéseit. Nem leszel egyedül, sok lesz a támogató energia, valakire mindig számíthatsz. A barátaid egyébként is fontosak lesznek ebben az időszakban, ők lendíthetnek át a nehezebb helyzeteken. 4-e, 5-e lesz a legfeszültebb, 12-14 között már felszabadulhatnak az energiák.

Aszcendens

Az energiák főleg a barátok területén koncentrálódnak, a velük való kapcsolatodat kell jobban megvizsgálnod. Hozhat a sors olyan helyzeteket, hogy kiderül, kire számíthatsz igazán, de az is meglehet, hogy valakinek a te segítségedre lesz szüksége. Légy nyitott és rugalmas, csak ez a hozzáállás lehet most kifizetődő.

SZŰZ

Nap

Itt az ideje a mindent tisztázó beszélgetéseknek, hogy végre kiállj magadért, saját elképzeléseidért. Ha kenyértörésre kerül a sor, nyugodtan válts. Keress olyan munkát, elfoglaltságot, ami boldoggá tesz, ami örömmel tölt el. 13-a körül már egy új élet lehetősége körvonalazódik. Ha eddig nem tetted, most már muszáj lépned. Az Ikrekbe lépő Merkúr elég racionális ahhoz, hogy tisztán láthassa lehetőségeit és elég kíváncsi is, hogy nyitott legyen az új dolgokra. Közben ne feledkezz meg párodról, családodról sem, bőven van megoldandó feladatod ott is. Ne a kifogásokat, a megoldást keresd minden helyzetre.

Aszcendens

Család, párkapcsolat, hivatás, s főleg saját helyed, szereped a világban – csak néhány kérdés, ami most terítékre kerül, s amivel kénytelen-kelletlen foglalkoznod kell. A hó eleje a legalkalmasabb rá, hogy megtaláld, miért úgy alakult az életed ahogy, és rájöjj, hogy tudsz kimászni a szorult helyzetedből.

MÉRLEG

Nap

Tanulni, utazni, egy kis önismeretre szert tenni, nyitni a világra – ez a legtöbb, amit tehetsz most magadért. Menj sokat emberek közé, most nem csak az ismerősök, barátok, hanem idegenek, ismeretlenek is sokat adhatnak – légy nyitott rájuk. Egyedül 4- e környéke lehet “kritikus” – ekkor jobb, ha elvonulsz egy kicsit és gondolkodsz az élet nagy kérdéseiről, életed értelméről, főleg, ha szorult helyzetben érzed magad, s nem látsz lehetőséget egy-egy problémádra. Sokat segít, ha hiszel magadban, saját erődben, abban, hogy bármikor képes vagy tovább lépni, fejlődni – próbáld rá trenírozni magad. 17-étől már inkább érzelmeid vezérelnek. Hallgass rájuk, pontosan mutatják, mit kéne tenned.

Aszcendens

A helyzet nem mindig az, aminek látszik – erre mostanában te is ráébredhetsz. Főleg a hó elején érezheted, hogy olyanokban is csalódnod kell, akiktől egyáltalán nem számítottál rá. Anyagi kérdésekben 8-a körül kerülhetsz döntéshelyzet elé, légy kompromisszum kész, de állj ki magadért, ez most a legfontosabb!

SKORPIÓ

Nap

A Mars visszatért a jegyedbe. Két hónapod lesz rá, hogy megvívd azokat a csatákat, amikre eddig nem volt bátorságod. Elsősorban magaddal, de számíthatsz rá, hogy környezeteddel sem lesz könnyű dolgod. Újra fellángolhatnak a konfliktusok, melyeket nem tudtál rendezni az elmúlt hónapokban, muszáj lesz rájuk megoldást találnod. Főleg 9-e környékén tudod jól tisztázni-megbeszélni a felmerülő kérdéseket. Tartsd tiszteletben a másik véleményét, törekedj a békés megoldásra, de állj ki magadért! Könnyen lehet, hogy anyagi ügyekben is lesz rendezni valód. Mindig légy korrekt, bármilyen kiskapu, a törvényes lehetőségek megkerülése többszörösen fordul visszájára.

Aszcendens

A jegyedbe visszatérő Mars újra lehetőséget ad, hogy végiggondold saját erődet. Komoly energiák feszülnek most benned, amit régóta tologattál, s amit projektek elindítására épp úgy használhatsz, mint új szokások, életforma kialakítására. Kapcsolataid is terítékre kerülhetnek, 8-a környékén muszáj lesz rendezni, megbeszélni a vitás kérdéseket.

NYILAS

Nap

A Napon kívül 17-ig a Vénusz, 13-ától a Merkúr is veled szemben jár. Érdemes megfigyelned a környezetedet. Először is, hogy kik vesznek körül. Milyennek látod őket, hogy érzed magad a társaságukban, megbízol-e bennük. Mennyire számíthatsz rájuk, felszínes-e a kapcsolatotok vagy vannak mély barátságaid, kötődéseid is? Meg tudod-e beszélni velük, ha valami gondod van? A világ saját belső energiáidat tükrözi vissza. Amit másokban látsz, benned is ott van. Most jó “szemed” lesz rá, hogy észrevedd, min kellene változtatnod. Számíts rá, hogy nem lesz könnyű! Könnyen lehet, hogy saját és mások csapdájában érzed majd magad. De muszáj tisztázni a félreértéseket, viszonyokat, főleg 4-e és 20-a környékén.

Aszcendens

Gyakran kell egyensúlyoznod családod és karriered, saját és mások érdekei között, s sokszor érezheted úgy, hogy képtelen vagy mindenkinek eleget tenni. Pedig most ez a dolgod, ráadásul meg kell találnod saját erődet, céljaidat. Rendbe kell tenned az életed. A hó első fele lesz a legfeszítettebb, keress örömforrásokat, hogy könnyebb legyen!

BAK

Nap

20-ig munkád, a mindennapjaidba fektetett energia a leghangsúlyosabb. Az Ikrek energiák képessé tesznek, hogy józanul, racionálisan végiggondold, ott tartasz-e, ahol szeretnéd, az életed olyan mederben halad-e, amivel elégedett lehetsz. Különösen fontos most górcső alá venni kapcsolataidat, megnézni, nem zárkóztál-e be túlságosan. Van-e kivel megbeszélned problémáidat, egyáltalán van-e igényed arra, hogy megoszd másokkal érzéseidet, gondolataidat. Jó lenne nyitnod, ha eddig nem tetted meg. Munkahelyeden is kapcsolataidat kellene rendbe hoznod – a “magányos játékos” státusz most nem kifizetődő. 4-e és 20-a a legjobb gondolatcserére, átbeszélésre, főleg, ha már érzed, hogy megszűnt a mozgástered, nincs más út, mint az előre!

Aszcendens

Nem csinálhatsz mindent egyedül! Ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen, muszáj összefognod másokkal. Munkahelyeden, a mindennapok teendőiben egyaránt. Még akkor is, ha sokszor nem vagy elégedett a végeredménnyel. A fennmaradó időt így viszont saját magadra fordíthatod!

VÍZÖNTŐ

Nap

Április közepétől e hó végéig halad visszafelé a Mars. Most éppen a Skorpióban próbálja felhozni azokat a mélyre beágyazódott félelmeket és hiedelmeket, amiktől meg kéne szabadulnod. Két területet érinthet – a kapcsolataidat és a jövőképedet, vagy konkrétan a karrieredet. A kapcsolataid rendezése már régóta folyik, ha elég figyelmet fordítottál rájuk az utóbbi hónapokban, években, mostanra már tisztán kell látnod, milyen energiák, érzések mozgatják őket. Januárban-februárban már a másik terület is megmutatkozhatott. Erősebb késztetést érezhettél, hogy kivívd helyed a világban, főleg, ha új munka, projekt is jött. Most lehet egy kis megtorpanás. Mielőtt tovább mész, meg kell vívnod a harcokat magaddal.

Aszcendens

Most könnyebben kötsz kapcsolatokat. Ha egyedül vagy, érdemes többet társaságba járni, többet flörtölni, ismerkedni. A 11-e körüli napok a legesélyesebbek szerelemre, de most kifejezetten fontos lesz, hogy ne csak a “kémia” működjön, hanem szellemileg is jól meg tudjátok érteni egymást. Ne feledd, az életbe is lehetsz szerelmes, így most valóban számtalan boldog pillanat vár!

HALAK

Nap

13-án uralkodó bolygód, a Neptunusz megindul visszafelé. Az elkövetkezendő hónapokban jóval reálisabban látod majd a lehetőségeid, feltéve, ha kivételesen nem csak a megérzéseidre, hanem az eszedre is hallgatsz. Próbálj rendet tenni céljaid között! Nézd meg, életednek mely területén építesz légvárakat! Melyek azok a viselkedésminták, amiket a múltból, családodból hoztál. Mélyre kell leásnod, merj őszinte lenni! Az otthonod hó közepéig egyébként is fontos szerepet tölt be az életedben – ott tudsz kiteljesedni, onnan kaphatsz hitet, önbizalmat, muníciót. Ott tudsz feltöltekezni. Beszélgessetek sokat, minden együtt töltött perc közelebb vihet családodhoz…s ezáltal saját magadhoz.

Aszcendens

Hó közepén uralkodó bolygód, a Neptunusz megáll, majd visszafordul. Neked is ezt kell tenned, visszanézned az elmúlt időszakra, életed rendezetlen területeire és helyrehozni, amit eddig nem sikerült. Főleg családoddal való viszonyodat lenne jó tisztázni, megérteni, megbeszélni, újragondolni.

profile_20150907_095209_643Gálfi Irén
asztrológus

 

 

By | 2017-06-16T14:44:33+00:00 június 1st, 2016|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!