Számodra mi az Énidő?

//Számodra mi az Énidő?

Számodra mi az Énidő?

_MG_9796Számomra a találkozást jelenti önmagammal, akit ahogyan egyre jobban megismerek, egyre inkább elfogadok, megkedvelek, sőt egyre jobban szeretek. De ehhez kell a rendszeres randevú saját magammal. Legyen ez csak napi 5 perc, 3 óra, egy nap vagy csak pár pillanat egy jóleső koncentrált légzésben és befelé figyelésben.

Éberség önmagam iránt! Éberség a környezetem iránt és a kapcsolódásaim iránt. Amikor rendezem a gondolataimat, az érzéseimet, helyreteszek, elengedek. Megtisztítom magam a felesleges dolgoktól, gondolatoktól, érzésektől, mások gondolataitól és érzéseitől. És olykor kellhet a külső segítő is, aki kísér a nehezebb pillanatokban és segít egy másik szemszögből látni a helyzeteket. Felteszi azokat a kérdéseket, amik már kényelmetlenek önmagam számára, így segítve az utamon, közelebb kerülni a céljaimhoz.

énido szövegAzzal, hogy én jól vagyok, minden jól van körülöttem. Egyre több mindenre látok rá, és nemcsak nézek… Meglátom a Világ csodáit és elindul egy folyamat, amitől ezt tükrözöm vissza magamról, és egy új Világot teremtek magam körül! Élek, és nem csak létezem! És ezért nagyon hálás vagyok!

Mindannyian rendelkezünk énidővel, a kulcs a tudatosításban van!

Éppen ezért örülök, hogy a CABALA Fashion tervezője, Elek Bettina megalkotta nekünk a CABALA Szeress bele Önmagadba – Énidő mini kollekcióját, ami mindig veled lehet, hogy emlékeztessen Téged hogy nem a percek száma a fontos, hanem a minősége.

A feltett kérdések, lehetőségek! Szentelj időt a fejlődésedre! Teremts Énidőt!

Szeress bele Önmagadba!

ErikaTörköly Erika

By | 2017-06-16T14:44:33+00:00 június 8th, 2016|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!