Everness Indián Nyár – Őszi feltöltődés az öt elem jegyében

//Everness Indián Nyár – Őszi feltöltődés az öt elem jegyében

Everness Indián Nyár – Őszi feltöltődés az öt elem jegyében

Az Everness csapata a nyári 5 napos fesztiváljának esszenciáját hozza el szeptemberben a Balaton partra.

Az ősz közepére a szervezők összesűrítik az Everness életérzést, hogy az Indián Nyár hosszú hétvégéjén minden látogató átélhesse azt. A második alkalommal megrendezésre kerülő őszi fesztiválon kifejezetten családias hangulatban telik majd, mivel a szervezők összesen 1000 főben limitálták a részvevők számát.

Kevesebb helyszín, koncentrált programok, mindez a tűz, a víz, a föld és levegő elemek jegyében. Az ötödik elem persze ismét a szeretet, ami körbeöleli a Balaton partjára látogatókat.

A három napos fesztivál igazi feltöltődést jelent az odalátogatóknak, hiszen a lazításon túl rengeteg érdekes előadással és programmal találkozhatnak. Lesz Balaton-parti meditáció, jóga, hula tánc, csikung. De ezeken túl bárki felpörgetheti magát akrojógával, aikidóval, elmélyülhet az önismereti előadásokon, vagy éppen kikapcsolódhat az esti koncerteken. 

Akár a közösségi találkozások, akár az egyéni út keresése és megtalálása a cél, ezeken a napokon mindegyikből kapnak ízelítőt a fesztiválozók, és egyúttal erőt meríthetnek a téli hónapokra, illetve a következő nyári Fesztiválig.

Ha nem tudsz egy újabb évet várni, ha még eddig csak hallomásból ismered az Everness-t, ha voltál már és szeretnél ismét jelen lenni, vagy éppen elvonulnál, töltekeznél, barátkoznál, gyere el és tapasztald meg az Everness-hatást az Indián Nyár alkalmával!

Csatlakozz az esemény Facebook oldalához:

https://www.facebook.com/events/269366240099259/

A fesztivál ideje: 2016. szeptember 15 –18., Balatonakarattya

Kedvezményes jegyvásárlás augusztus 20-ig: http://everness.hu/jegyek

By | 2016-08-10T11:34:30+00:00 augusztus 10th, 2016|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!