Önző telihold – 2016.10.16.

//Önző telihold – 2016.10.16.

Önző telihold – 2016.10.16.

Október 16-án, vasárnap kora reggel (6 óra 24-kor) a Kos Hold és a Mérleg Nap egymással pont szembe kerülnek. Ezt nevezzük teliholdnak. Ilyenkor a Nap „telibe” világítja a Holdat a Földről nézve.
A Kos az önzésünket, az egónk felerősödését szimbolizálja. Ennek eredményeképpen kevésbé vagyunk érzékenyek mások igényeire. Így könnyen ránk foghatják, hogy önzőek vagyunk. Kiállhatunk magunkért, de ezt nem szabad mások rovására tennünk.

A Nap az öntudat, a Hold az ösztön. Amiben a Mérleg jó, abban a Kosnak van tanulnivalója: Úgy tudunk jó csapatjátékosokká válni, ha megkérdezzük, hogy mások mire vágynak, mi az igényük. Ez a kérdés akkor is kedvező hatású, ha pontosan tudjuk, hogy mit fog válaszolni a másik. Ha sikerül érzékeltetnünk, hogy számít a másik véleménye, akkor csökkenhet a feszültség, vagyis a vita kirobbanásának az esélye.

Közben nem szabad a saját igényeinket teljesen elnyomni, mert az váratlanul törhet fel belőlünk. A Mérleg Nap rávilágít az optimális egyensúlyra, ha hallgatunk belső napunkra = bölcs részünkre.
A Kos és a Mérleg szülöttek vigyázzanak a legjobban magukra és a kapcsolataikra! De a Rákoknak és a Bakoknak sem árt a józanság. Természetesen a többi jegy szülöttje is legyen mértékletes!

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 október 13th, 2016|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!