Légy Te a változás!

//Légy Te a változás!

Légy Te a változás!

“Légy te a változás, amit a világban látni akarsz!”

Gandhi szavait osztottam meg egy pár napja egy közösségi oldalon, mert annyira aktuálisnak érzem ezt mostanában. Minden honnan az ömlik az emberre, főleg így év elején, hogy azon “kell” gondolkodnod, hogy min változtass.

És igen, tudom, hogy olykor már önmagában az kihívás, hogy:

  1. felismerd, hogy valami nem stimmel – ez már kezdetnek jó
  2. Ha felismerted, akkor legyen igényed rá, hogy objektíven ránézz az életedre, hogy milyen változtatásra lenne szükséged – ezzel kapcsolatban abban hiszek, hogy ebben egy ténylegesen objektív külső szem tud a leghatásosabb lenni!
  3. És akkor még hol van az, hogy ezt hogyan is kellene megtenned? Mik legyenek a konkrét lépések?
  4. Ha közben el-elbotlasz, akkor hogyan tudsz továbblendülni és nem feladni?
  5. De mégis talán a legfontosabb, hogy közben jól is érezd magad, és szeretettel tudd megélni a változást! Legyen közben hited, hogy csakis jobb lehet általa!

 

Nekem a legutóbbi változás, amit az életembe hívtam az egy életmódprogram volt, ami egy szigorú fehérjediétával indult. Ez sok törődést kívánt magamtól, magam számára. Nagyon érdekes tapasztalás volt, hogy hogyan tudok alkalmazkodni a kötöttségekhez, hogy nem azt eszem és nem akkor amikor éppen gondolom. Hogyan élem meg, hogy tudatosabban kell időt és energiát szánnom a táplálkozásomra. De képzeljétek, hogy a mai napig is a program szerint élek, egyszerűen az életem része lett, beépült! Már nem is veszem észre, hogy önmegtartóztatok, legalábbis a korábbiakhoz képest. Már ez az új lett az alap, a normális, szóval már egyáltalán nem élem meg úgy, hogy valamit megvonnék magamtól. Sokkal energikusabb lettem, kitisztult a bőröm és rugalmasabb lett. Jobban figyelek az arányokra, hogy miből mennyit viszek be, de nem patika mérlegen mérem, csak a program által megtanultam, hogyan jó nekem!

 

Nektek mi az új változás az életetekben? Hogyan élitek  ezt meg?

 

Szeretettel:

 

Erika

 

ps.: figyeljétek a FB oldalamat, mert hamarosan újabb Aesthetic Partner életmódprogram csomagot fogok felajánlani valakinek 🙂

 

ErikaTörköly Erika

énidő coach, alapító

 

 

 

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 január 17th, 2017|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!