Újév első teliholdja 2017.01.12.

//Újév első teliholdja 2017.01.12.

Újév első teliholdja 2017.01.12.

Az év első teliholdja 12-én, csütörtökön 12:35-kor lesz. Szemben áll a Bak Nap és a Rák Hold. Ez azt jelenti, hogy a Bak komolysága „szembe megy” a Rák túlérzékenységével. Ettől lehetnek ellentétek azok között az emberek között, akik másképp mutatják ki az érzéseiket, ill. ki se mutatják. Az elsődleges konfliktusforrás az lesz, hogy fontosak-e az érzelmek. Ez kardinális téma, ami sértődékennyé tehet bárkit. Mivel a Rák a nő és az anya szimbóluma, sajnos ők lesznek a legérzékenyebbek.
Teliholdkor mindig két teljesen ellentétes minőség feszül egymásnak. Mivel mindkettő azt hiszi, neki van igaza. A vitát csak akkor kerülhetjük el, ha elengedjük azt a képzetet, hogy nekünk kell nyernünk. Mindez a családot és/vagy a párkapcsolatokat „mérgezheti meg”. Egyik sem jó, pláne nem az év elején.
A másik „felkiáltójel”: Teliholdkor mindig több a baleset. Emiatt ezen a napon nagyon óvatosan kell közlekednünk. Akkor is, ha autóval, akkor is, ha gyalogosan vagyunk. Ilyenkor a szembejövők jelentik a veszélyt.
A Bakok és a Rákok vigyázzanak a legjobban magukra és kapcsolataikra! De a Mérlegeknek és a Kosoknak sem árt az elővigyázatosság.
Természetesen a többieknek is óvatosnak kell lennie.
A jó hír, hogy másnaptól fogy a Hold, ami remek lehetőség az elengedésre. Elengedhetjük a félelmeinket, rossz szokásainkat, és megszabadulhatunk a mérgektől, plusz kilóktól. Szóval érdemes elkezdeni méregteleníteni és fogyókúrázni…

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

 

 

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 január 11th, 2017|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!