Havi horoszkóp 2017 március

//Havi horoszkóp 2017 március

Havi horoszkóp 2017 március

 

KOS: Őrületes feszültséggel indul a március a Kosok szempontjából: 3-án lesz egy Kos Uránusz – Mérleg Jupiter szembenállás. Ez volt tavaly december 26-án, és lesz idén szeptember 28-án. A bolygószembenállás a párkapcsolatukat, és minden más kapcsolatukat megtépázhatja. Vita, sőt szakítás sem kizárt. Március 4-én Vénusz, a szerelem bolygója hátrálni kezd, és visszahozhat régi szerelmet. Március 13-án Merkúr, 20-án Nap lép be a Kosba. Innentől a helyzet magaslatán lesznek. És talán könnyebb lesz…

 

BIKA: Szokatlan égi eseménnyel indul a március: 4-én Vénusz, a Bika szülöttek bolygója hátrálni kezd. Ettől nosztalgikus hangulat lehet úrrá rajtuk. Többet gondolnak a múltra, mint általában. 10-én Mars belép a Bikába, amitől hirtelen erősebbnek fogják érezni magukat a Bikák. De sajnos türelmetlenebbekké is válhatnak. Ebből könnyen adódhat konfliktus. Szóval csak visszafogottan! És ne sürgessenek semmit és senkit! Önmagukat sem! A hónap utolsó napján Merkúr belép a Bikába. Ettől megjön a „hangjuk”…

 

IKREK: Amíg a Nap a Halak jelében jár (március 19-ig) az Ikrek szülöttek fókuszában a karrierjük lesz. Azonban nem számíthatnak eget verő sikerekre 12-ig, amíg bolygójuk, a Merkúr nincs a helyzet magaslatán. Ne kövessék el azt a hibát, amit a szólás így mond: „Sok beszédnek sok az alja”! Okosabb, ha tömören, lényegre törően fogalmaznak. A hónap második felében egyre fontosabbá válnak a barátok, szövetségesek. A jó fényszögek ellenére sem szabad összekeverniük a barátságot és a szerelmet, mert kínos lesz.

 

RÁK: Nem érdemes szépíteni: a március 3-dikai Uránusz – Jupiter szembenállás megviselheti az érzékeny, konfliktuskerülő Rák szülötteket. Nézeteltérés adódhat a munkahelyükön és a családjukon belül is. De nincs világvége attól, hogy emberek nem értenek mindig mindenben egyet. Igazi égi „támogatás” a Halakban zajló bolygófelvonulás, ami március 19-ig tart. Utána koncentráljanak a munkájukra! Lehet, hogy új főnököt, vagy új feladatot, vagy új pozíciót kapnak. Lehet, hogy ezek nem fognak tetszeni nekik.

 

OROSZLÁN: Csak március 20-tól lesznek szuper formában az Oroszlán szülöttek. Addig óvatosnak kell lenniük. Veszélyes bolygóállások lesznek, amik a közlekedésben és a kommunikációban is okozhatnak bajokat. Vegyék ezt kivételesen komolyan! Így talán megúszhatják anyagi és emberi „veszteség” nélkül. 20-án a Nap belép a Kosba, és innentől elemükben lesznek. Ennek tudatában tanácsos a fontosabb ügyeket és/vagy döntéseket a hónap végére időzíteni. Kivéve 30-át, amikor megint lesz egy feszült konstelláció!

 

SZŰZ: A Szűz szülöttek szempontjából a március a szerelem hónapja. Pontosabban március 19-ig. Az a „vicces” a dologban, hogy közben ők, akik mindig érthetően és precízen fogalmaztak, 12-ig nem találják a megfelelő szavakat, és ettől kamaszosan zavarba jöhetnek. Március 13-tól javul a helyzet. Tehát ha értelmesen akarnak kommunikálni, akkor innentől jobbak az esélyeik. Ezt kalkulálják be tárgyalások, vizsgák és személyes találkozások szempontjából! Így talán nem fogják szigorúan korholni önmagukat.

 

MÉRLEG: Március nem indul a legfényesebben a konfliktuskerülő Mérlegek számára: 3-án lesz egy Kos Uránusz – Mérleg Jupiter szembenállás. Ez volt már tavaly december 26-án, és lesz még idén szeptember 28-án. A bolygószembenállás a párkapcsolatukat, és minden más kapcsolatukat megtépázhatja. Vita, sőt szakítás sem kizárt. Eközben az sem jó hír, hogy bolygójuk, a Vénusz nem érzi jól magát. Ráadásul 4-én még hátrálni is kezd. Szóval most kapcsoljanak takarék üzemmódra! Tartalékolják az energiájukat!

 

SKORPIÓ: A Skorpiók bolygója, a Mars március 9-ig erőssé és elszánttá teszi Skorpió szülötteket. Ráadásul 5-én remek fényszöget kap a Szaturnusztól. Ettől lendületesen és lelkesen kezdődik a márciusuk. A folyatatás sem rossz. Bár a Bikába lépő Mars provokáló ember felbukkanását szimbolizálja. A provokáció azért jön, hogy ne bízzák el magukat, ill. ne kényelmesedjenek el. Ha folyton dicséretet kapnának, nem törekednének fejleszteni magukat. Ha így tekintenek erre, motivációként élhetik meg a dolgot.

 

NYILAS: Családon belüli konfliktusokkal lesz terhes a március eleje a Nyilasoknál. Az egyetlen helyes reakció a kivárás. Biztosak lehetnek abban, hogy „ez is elmúlik”. Az „enyhülésre” 20-tól számíthatnak. Addig ingatlan ügyekben se döntsenek, intézkedjenek! Amennyire nehezen indult ez a hónap, olyan fergeteges lesz a vége: a Kosba lépő Nap bearanyozza a tavaszt. Visszanyerik az életkedvüket, a kreativitásukat és a humorukat is. Szóval csüggedésre semmi ok. 28-án újholdkor új fejezet indulhat el…

 

BAK: Nagy kihívás vár a Bak szülöttekre március elején. Akkor úszhatják meg összeütközés nélkül a legkritikusabb napot, a 3-kát, ha megőrzik híres higgadtságukat. Azért lesz ez kihívás, mert 2 számukra érzékeny területet érint: magánélet és karrier. Utóbbi területen mintha megállt volna az idő: visszatérnek régi emberek, feladatok, ami bosszantó lehet számukra. Családi ügyekben március 20-tól a Nap „megvilágítja” a megoldást. Pont ezért érdemes, sőt tanácsos a döntésekkel megvárni a március végét…

 

VÍZÖNTŐ: Ne számítsanak óriási sikerekre a Vízöntők március elején! Egy Jupiter – Uránusz szembenállás megnehezíti a dolgukat utazás, tanulás és közlekedés terén. Elengedhetetlen, hogy óvatosak és visszafogottak legyenek. Amennyiben ez nem megy, konfliktusokra, balesetekre kell felkészülniük. Ne feledjék, hogy a bajt megelőzni mindig, most is egyszerűbb! A hónap végén bolygófelvonulás lesz a Kosban, ami izgalmas, pezsgő társasági életet jelez. Bárhova kapnak meghívást, menjenek! Nem fogják megbánni…

 

HALAK: Március 19-ig a Nap a Halak jelében jár. Ez nem csak azt jelenti, hogy itt a születésnapjuk, hanem azt is, hogy leltárt kell készíteniük. Érdemes ezt pont a születésnapjukra időzíteni. Utána szőjenek új terveket a következő 12 hónapra! A hónap első felében okosan kell gazdálkodniuk, ha nem akarnak mínuszba menni. Csúnya bolygószembenállás mutat anyagi fejtörést. 20-tól javul a helyzet. De ekkor sem szabad elbízniuk magukat. 28-án az újhold új pénzforrást nyithat meg. Kérdés, hogy bevállalják-e.

 

Ágitól még többet olvashattok itt!

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 február 27th, 2017|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!