TÍZMILLIÓSZOROS TELIHOLD 2017.03.12.

//TÍZMILLIÓSZOROS TELIHOLD 2017.03.12.

TÍZMILLIÓSZOROS TELIHOLD 2017.03.12.

Vasárnap az év első tízmilliószoros napján 15:55-kor telihold lesz.

A Hold a Szűz jelében lesz, ami a bennünk lévő kötekedő, kritikus énünket hozza felszínre. Eközben a Halak Nap sértődékennyé és hiper érzékennyé tesz mindenkit. Szóval március 12-én, vasárnap mindannyian egyszerre leszünk kritikusak és a kritikára érzékenyek. Ebből bármikor konfliktus pattanhat ki.
A megoldás a józanság és a higgadtság megőrzése. Most szabályos „öngól” az idealizálás. Ez utóbbira a Halak Nap hajlamosít minket. Míg a józanságra és higgadtságra a Szűz Hold.
Reálisan kell látnunk önmagunkat és az életünket. Ez most tízmilliószoros napon különösen fontos, sőt erős hatású. Az ereje pontosan tízmilliószoros. Minden, amit ma gondolunk, érzünk, teszünk, tízmilliószorosan tér vissza hozzánk.
Teliholdkor tele van a Hold. Ugyanis a Nap a Földről nézve teljesen megvilágítja. Ez az ego kiteljesedése. Innentől kezd fogyni a Hold. Amikor elengedhetünk bármit: rossz szokást, szorongást, kishitűséget, és természetesen kilókat is. Tehát innentől lehet hatékonyan méregteleníteni és fogyókúrázni.
Mivel teliholdkor több a baleset, elengedhetetlen az óvatosság az utakon. Ahogy a kapcsolatokban is, mert ott vita, sőt szakítás veszélye áll fenn.
A vasárnapi telihold a Szűzeket és a Halakat érinti a legérzékenyebben. De az Ikrek és a Nyilasok is ingerlékenyek lesznek.
Természetesen a többi jegy is vigyázzon magára és a kapcsolataira!

 

Ágitól még többet olvashattok itt!

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 március 9th, 2017|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!