Virágillatú Újhold 2017.03.28.

//Virágillatú Újhold 2017.03.28.

Virágillatú Újhold 2017.03.28.

Bár még hűvösek a reggelek és az esték. Lassan elhisszük, hogy vége a hosszú télnek, és itt a tavasz. Végre virágba borul minden: a fák, a bokrok, a kertek, az erkélyek, a parkok. A természet nagyot nyújtózik, és felébred téli álmából.

Március 28-án, kedden hajnalban 04:57-kor a Kos jelében együttáll a Nap és a Hold. Vagyis újhold lesz. Azért nagy jelentőségű ez, mert a Kos a tavasz, az élet újjászületésének jele.
Vagyis szó szerint újjászületünk. Újhold napján érdemes kinn a szabadban, vagy a nyitott ablaknál jó nagyot nyújtózni, és visszamosolyogni a tavaszi napsütésre.
Újholdkor a Hold teljesen elfogy, és innentől kezd nőni. Vele együtt kezd nőni minden, amit most határozunk el. Tervezzünk, álmodozzunk, találjuk ki, hogy miben akarunk megújulni! Ennél szuperebb időpont nem is kell az újításhoz. El ne szalasszuk ezt a remek alkalmat, mert ilyen legközelebb 1 év múlva lesz!
Újhold napján halványzöld gyertyát kell gyújtani, mert a halványzöld a rügy, az újhajtás színe. Az, amit most indítunk el, ki fog hajtani, növekedésnek indul.
A Kosok kiváltságosak ezen a napon, mert a születésnapjuk közelében megsokszorozva élvezhetik az újhold megújító erejét.
A Kosokon kívül az Oroszlánok és a Nyilasok is érezni fogják az újhold jótékony hatását.
Természetesen a többieknek sem lesz oka panaszra. Főleg, ha gyújtanak halványzöld gyertyát.

 

Ágitól még többet olvashattok itt!

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 március 26th, 2017|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!