Nagyhét = Nagy telihold 2017.04.11.

//Nagyhét = Nagy telihold 2017.04.11.

Nagyhét = Nagy telihold 2017.04.11.

Nagyhéten, Húsvét előtt, április 11-én, kedden 08:09-kor a Kos Nap és a Mérleg Hold pont szembe kerül egymással. Vagyis telihold lesz. Ez a telihold most mindenkit próbára fog tenni. Ugyanis aznap kora délután lesz még egy bolygószembenállás: Mérleg Hold – Kos Uránusz, ami tovább fokozza a feszültségeket égen és földön egyaránt.

A telihold a Kos és a Mérleg jegyek „harcát” hozhatja. Harc helyett keressük meg a közös pontokat, és azt, hogy hogyan lehet úgy alakítani a dolgokat, hogy minden résztvevőnek jó legyen! Ezt nevezik „win-win” helyzetnek. Vagyis azt kell elérni, hogy minden szituációból minden résztvevő nyertesen jöjjön ki. Ez nem utópia. Meg lehet csinálni. Persze csak akkor, ha ez eltökélt szándékunk. A Kos Nap ebben segít nekünk: ha kellően eltökéltek, elszántak, elkötelezettek és céltudatosak vagyunk, akkor nincs lehetetlen. A Mérleg Hold pedig diplomatikussá és kompromisszum késszé tesz minket.
A „Nagy” telihold hatása kedden reggel kezdődik, és az egész napot megnehezíti a közlekedésben és a kapcsolatokban is.
Ez a telihold a Kosokat és a Mérlegeket érinti legérzékenyebben. De a Rákoknak és a Bakoknak is vigyázniuk kell.
Természetesen a többi jegynek sem árt az óvatosság.

 

Ágitól még többet olvashattok itt!

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 április 10th, 2017|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!