Derűs Újhold – 2017.04.26.

//Derűs Újhold – 2017.04.26.

Derűs Újhold – 2017.04.26.

Szerdán 14:16-kor együttáll a Nap és a Hold a Bikában. Ez az újhold derűt hoz az életünkbe, ami megtermékenyítően fog hatni mindarra, ami aktuálisan foglalkoztat minket.
Külön érdekesség, hogy a szerdai nap ún. fényszög nélküli nap. Ez azt jelenti, hogy semmilyen égi folyamat nem korlátoz minket abban, hogy olyan csodát hozzunk ki ebből a napból, amit csak akarunk. A kulcs a derűs hozzáállás. Az a jó hír, hogy bár aznap eshet az eső, de a szívünkben a derű és a ragyogó napsütés csak tőlünk függ.
Az újhold mindennek kedvez, ami új. Itt az ideje, hogy kipróbáljunk valami újat. Mindegy, hogy ez pontosan mi. A lényeg, hogy újszerű legyen. Közben gyakoroljuk, és tudatosítsuk a derűt magunkban!
Újhold napján halványzöld gyertyát gyújtsunk! Mindaz, amit most kezdünk el, „kicsírázik”. A csíra színe a halványzöld. Ezért kell halványzöld gyertyát gyújtani.
Most a Bikák a születésnapjuk közelében különösen intenzíven érzik az újhold megújító hatását. Ők szó szerint kívül, belül megújulhatnak. Sőt kívánhatnak. Ugyanis az újhold egy remek lehetőség, hogy megfogalmazzák, mit szeretnének.
A Bikák mellett a Szűz és a Bak szülöttek is élvezhetik az újhold megújító hatását.
Természetesen a többiek is részesülhetnek mindebben a jóban.
Az újhold szerdán kora délután lesz. A halványzöld gyertyát egész nap bármikor meg lehet gyújtani.

 

Ágitól még többet olvashattok itt!

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

By | 2017-06-16T14:44:31+00:00 április 24th, 2017|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!