Havi horoszkóp 2017 május

//Havi horoszkóp 2017 május

Havi horoszkóp 2017 május

 

KOS: 2017-ben a május az a hónap, amikor a legkevesebb bolygó vált jegyet, ill. irányt. Ez jó hír abból a szempontból, hogy nem lesz annyi próbára tévő változás, mint az előző hónapokban. Az egyik bolygójegy-, és irányváltás a Merkúr a Kosban, ami 3-án elindul előre, és a Kosok is elindulnak. 16-án átlép a Bikába, és még inkább az anyagi ügyekre tereli a figyelmüket. Ez szinte az egész májust áthatja. Csak 20-ától „enyhül” azzal, hogy a Nap átlép az Ikrekbe, és átkerül a hangsúly a társasági életre.

 

BIKA: Májusban a Bikák erősnek, legyőzhetetlennek és fontosnak érzik magukat. Ezt mutatja a Bika jelében járó Nap (19-ig) és Merkúr (16-tól). Egy percige se bánják és/vagy titkolják ezt! Merkúrral kapcsolatosan különleges helyzet, hogy járt már a Bikában március 30 és április 19 között. Május 16-tól visszatér, és lehetőséget ad arra nekik, hogy kimondják azt, amit anno nem mertek, nem tudtak. Erre a legkedvezőbb nap a 31-dike, amikor a Plútó hathatós segítséget nyújt a legnehezebb témákban is.

 

IKREK: Májusban a legnagyobb hatású égi jelenség az Ikrek szülöttek szempontjából, hogy Merkúr, az Ikrek bolygója 3-án befejezi a hátrálást, és végre elindul előre. Mindezt a Kos jelében teszi, amitől az Ikrek jegyűeket csúzliból lövik ki: hihetetlenül gyorsak, indulatosak és kiszámíthatatlanok lesznek. Mindezt felfokozza, hogy Merkúr együttáll az Uránusszal. Ez csak 16-dikától csillapszik, amikor Merkúr átlép a megfontolt Bikába. 20-án a Nap az Ikrekbe lépve elhozza a várva várt figyelmet számukra.

 

RÁK: Végre egy nyugis hónap. A Rák szülöttek kedvelni fogják a májust, mert közel sem lesz annyi változás, mint az elmúlt hónapokban. A fókusz a pénzen lesz: a Bikában járó Nap reflektorként világítja meg, hogy hogyan gazdálkodjanak. Ezzel párhuzamosan a munkahelyükön a Merkúr az informáltság fontosságára hívja fel a figyelmüket. Muszáj képben lenniük, ha nem akarnak a perifériára szorulni. A naprakészség segít nekik abban, hogy helyesen, profin és rugalmasan reagáljanak váratlan szituációkra is…

 

OROSZLÁN: Május elég „melós” lesz az Oroszlánok számára. De ezt nem fogják bánni, mert a Bikában járó Nap (19-ig) a karrierjük terültére sok fényt és energiát visz. Tudniuk kell, hogy a sikernek ára van: kitartás, szorgalom, fegyelem és türelem. Mint a jó földműves: dolgozik a földeken, majd kivárja, hogy a termés beérjen. Ezzel párhuzamosan a Merkúr eredményes vizsgát is mutat. Ez remek hír, ha tanulnak, vagy felvételiznek az Oroszlán szülöttek. Mivel ez sem „sült galamb”, felkészülés nélkül nem sikerülhet…

 

SZŰZ: Merkúr a Szűz szülöttek bolygója fontos „lépésre szánja magát” májusban: 3-án befejezi a hátrálást, és végre elindul előre. Ez azt szimbolizálja, hogy a Szűz szülöttek is befejezik a sebek nyalogatását, és beindulnak. Ennél még kedvezőbb számukra, hogy 16-án Merkúr átlép a Bikába, és a legkedvezőbb fényszöggel támogatja őket a kommunikációban, a tanulásban, a vizsgázásban és a felvételizésben. Ez akkor is jó hír, ha nem tanulnak, hiszen beszélni, tárgyalni mindenkinek kell kortól függetlenül.

 

MÉRLEG: Májusban a Mérleg szülöttek párkapcsolata próbára lesz téve: 3-án Merkúr elindul előre. Ezzel véget ér a nosztalgiázás. 10-én együttáll a Merkúr és az Uránusz, ami kiszámíthatatlan, felkavaró híreket hoz nekik. 16-án átlép a Bikába, amitől úgy érezhetik, hogy elveszítenek valakit. Mindez csak illúzió. Nem szabad a szívükre venniük a történéseket. Ugyanis Merkúr gyors bolygó, és gyorsan változó folyamatokat jelez. Garantáltan jobban fogják érezni magukat 20-tól, amikor a Nap átlép az Ikrekbe.

 

SKORPIÓ: Amíg a Nap a Bika jelében jár (május 19-ig), a Skorpió szülötteknek forr a vére. Minden gondolatuk a szerelem körül fog forogni. Számukra szó szerint a szerelem hónapja a május. Csupán 10-én kell vigyázniuk, mert a telihold veszekedés/szakítás veszélyét hordozza. 16-dikától a Bikába lépő Merkúr a kommunikációt is átitatja erotikával. Ez kényes terep, mert a flört komolyra fordulhat, és sérülhet az, aki többet szeretne, vagy az, aki párkapcsolatban él. Vagyis elengedhetetlen a megfontoltság.

 

NYILAS: A Bikában járó Nap május 19-ig erőssé, szívóssá és eredményessé teszi a Nyilasokat a munkában és az egészségben. Persze ennek előfeltétele a kitartás, az állhatatosság és a türelem. Ezek nélkül nem várhatnak el sikert. 11-én és 19-én inspiráló beszélgetésekben lesz részük, amik felvillanyozzák őket. Azonban 29-én nem lesz könnyű kitérniük egy provokáció elől, és könnyen elmérgesedhet egy vita. 20-ától a Nap az Ikrekben jár, ami reflektorként világítja meg a párkapcsolati/szerelmi kérdést…..

 

BAK: Addig, amíg a Nap a Bikában jár (május 19-ig), a Bakok kiegyensúlyozottak és nyugodtak lesznek. 16-dikától Merkúr is a Bikában lesz, ami a gondolkodásukat és a kommunikációjukat is békéssé teszi. Ennek köszönhetően tanácsos komolyabb megbeszéléseket, vizsgákat erre a hónapra időzíteniük. Ezzel párhuzamosan a gyerekek, ill. a gyerekvállalás kerül a figyelmük középpontjába. 20-án a Nap átlép az Ikrekbe. Innentől a munkájukra és az egészségükre kell koncentrálniuk. Mindkettő alapja mindenmásnak.

 

VÍZÖNTŐ: Májusban a Bikában járó Nap (19-ig), Merkúr (16-tól) kedvez családi és/vagy anyagi ügyeknek. Amennyiben elakadás van ilyesmiben, most előremozdulás történhet. Kivétel a 10-dikei teliholdas nap. 19-én egy Vénusz – Jupiter szembenállás baleset és/vagy vita veszélyét jelzi. Tanácsos a legbékésebb stílust elővenni. 20-án a Nap átlép az Ikrekbe, és innentől elindul egy felhőtlenebb időszak, amiben a Vízöntők magukra találnak: visszanyerik kreativitásukat, életkedvüket és gyermeki derűjüket is.

 

HALAK: A Halak szempontjából a május békésnek ígérkezik. A Bikában járó Nap 19-ig segíti őket, ha utaznak, tanulnak, vagy vizsgáznak. 16-tól jön Merkúr, és ő is hathatós támogatást jelent ezekben a témákban. Kivétel a 10-dikei teliholdas nap. 20-án a Nap átlép az Ikrekbe, és innentől a magánélet lesz a fontos számukra. Sajnos 29-én egy Mars – Szaturnusz szembenállás nézeteltérést hozhat, ami a karrierépítéssel lehet összefüggésben. Valahogy meg kell találniuk az egyensúlyt a család és a munka között.

 

Ágitól még többet olvashattok itt!

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

By | 2017-08-17T21:18:37+00:00 április 30th, 2017|Tudatos életmód| Havi horoszkóp 2017 május bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!