Előrejelzés október hónapra

//Előrejelzés október hónapra

Előrejelzés október hónapra

Október 23-ig a Mérleg, azt követően a Skorpió jegyében jár a Nap.

A Mérleg időszak kapcsolatainkra irányítja a figyelmet. Könnyebben kötünk barátságokat, vágyunk a társaságra, szerelemre. Nagyobb a kompromisszumkészségünk, békésebbek, tapintatosabbak, toleránsabbak vagyunk. Jó az időszak alkotásra, művészeti tevékenységekre, de stratégiai kérdések és konfliktusos helyzetek rendezésére is.

A Skorpió időszakban már nyíltan vállaljuk a véleményünket és nem félünk a következményektől sem. A titokra, a valódi okokra vagyunk kíváncsiak, felszínre kerülnek elfojtott érzéseink, szívósan, szenvedélyesen, kitartóan keressük az igazságot. Intenzív, szélsőséges hangulatváltozásokkal teli hetekre számítsunk, szenvedélyes, érzéki vagy épp sötét, magányos időszakok válthatják egymást.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

KOS

Remek harcos vagy. Nagyon tudsz küzdeni azért, amit el akarsz érni. Kitartásod azonban gyakran szalmaláng, a kemény, fegyelmezett munka már nehezebben megy. Uralkodó bolygód, a Mars november 9-ig a Bakban jár. A Bak időszak mindig a célokat segíti. Hozhat komoly változást a karrieredben, főleg hó közepe és 20-a környékén. De ennél sokkal fontosabb, hogy gondolkodj a jövődről! Hogy tudatosan felépítsd az elkövetkezendő időszakot! Legyen konkrét megvalósítási terved, dolgozz ki minden részletet és ragaszkodj hozzá! Közben figyelj szeretteidre, környezetedre is, rájuk is szánj elegendő időt! 21-e után a tanulás megint előtérbe kerül. Ha van ezen a téren elmaradásod, pótold!

Aszcendens

Többnyire gyorsan döntesz, de ritkán számolsz a következményekkel. Az egyik feladatod épp az, hogy ezt megtanuld. Most majd rákényszerülsz! A jövődet érintő fontos kérdések kerülnek terítékre. Különösen hó közepén kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy el kell köteleződnöd valaki vagy valami mellett.

BIKA

Uralkodó bolygód, a Vénusz 18-ig jár a Skorpióban. Elfojtott vágyak, szőnyeg alá söpört problémák kerülnek felszínre. Ideje szembenézni velük. Ha magától nem megy, majd környezeted segít. Főleg párod reakcióiból következtethetsz rá, milyen érzéseket, sérelmeket temettél mélyre magadban. Ne rá haragudj értük, csak te vagy a felelős! A problémákat viszont közösen kellene megoldanotok, próbáljatok olyan megoldást találni, ami mindenkinek jó. Céljaiddal, terveiddel is időszerű foglalkoznod. A Mars a Bakban segít megküzdeni értük, most kevés olyan akadály létezik, amit ne tudnál legyőzni, ha igazán akarod. Az érzelmi- és az anyagi biztonság egyaránt fontos lesz, mind a kettőt próbáld megtalálni.

Aszcendens

Nagyon makacs tudsz lenni, ha valamit a fejedbe veszel, nehéz eltéríteni tőle. Az elkövetkezendő időszakban muszáj lesz megtanulnod jobban alkalmazkodni másokhoz. Munkádnak és magánéletednek sikere is azon múlik, mennyire sikerül együttműködni, közös nevezőre jutni párjoddal, kollégáiddal.

IKREK

Miközben egyre erősebb az igényed, hogy kapcsolódj másokhoz, érzelmileg nagyon be tudsz zárni, ami megnehezítheti az igazán mély kötődéseket. Ha nem akarsz megragadni a felszínes kapcsolódásokban, tudatosan kellene figyelned rá, hogy felhozd a lelked legmélyén megbúvó érzéseket, akár pozitívak, akár negatívak, és a helyére tedd őket – elemzéssel, beszélgetéssel. Csak így tudsz igazán “felnőtt” kapcsolatokat kialakítani vagy átrendezni a régieket olyanná, ami valóban működőképes. Ez a hozzáállás most kifejezetten előnyös lehet a munkahelyeden, főleg, ha voltak, vannak rendezetlen kapcsolataid. 1-je, 2-a és 11-e, 12-e legjobb a beszélgetésekre, találkozásokra, tisztázásokra.

Aszcendens

Ha bármilyen tisztázni valód van gyermekeddel, családtagjaiddal, tedd meg! Szánj rá időt és energiát, most nem fog másképp menni! Már csak azért sem, mert 7-e után komolyra fordulhat pároddal való kapcsolatod, megeshet, hogy fontos lépésre szánjátok el magatokat. Anyagilag viszont most ne köteleződj el!

RÁK

A céljaidért, érdekeidért harcolnod kell, kitartóan, következetesen. A Mars veled szemben ebben segít most. Koncentráld az energiáid arra, amit el akarsz érni! A sikerhez elsősorban magaddal kell megküzdened, a saját fejedben, szívedben lévő korlátokat kell ledönteni. Csak ekkor tudsz elég meggyőző lenni a külvilág számára. 15-e és 20-a között még így is bőven lesz konfliktusforrás, ahol a különböző érdekek egymásnak feszülnek. Tudatosan kell törekednetek rá, hogy olyan megoldás szülessen, ami mindenki érdekeit egyaránt szolgálja. 23-ig inkább együttműködési készséggel, megfelelő kommunikációval, utána inkább érzelmi ráhatással tudod elérni, amit akarsz.

Aszcendens

Többnyire az érzelmeidre hallgatsz, s legtöbbször jól is működnek a megérzéseid. Most kivételesen az eszed sem ártana elővenni vagy másokat meghallgatni. Főleg családi körben lesz szükség arra, hogy ne csak a saját verziód döntsön egy-egy fontos kérdésben. 8-a környéke komoly változást hozhat, légy elővigyázatos!

OROSZLÁN

A hó nagy részében – a Jupiter mellett – a Nap és a Merkúr is a Mérleg jegyében jár. Harmónia, egyensúlyteremtés, együttműködési készség, kapcsolatok ápolása, kiépítése – ezekre kell most leginkább a figyelmed fordítanod. Nem lesz mindig könnyű! Lásd be, szereted, ha a dolgok a te szád íze szerint alakulhatnak. Most azonban muszáj lesz kompromisszumot kötnöd, különben egyszerűen nem lesz hol “eladnod” magad. Meglévő kapcsolataidat is érdemes most megvizsgálnod, beszéljétek meg a konfliktusokat, nézd meg a vitatott helyzetet a másik szemszögéből – tanulságos lesz. Különösen a hó közepén készülhetsz komoly (szó)csatákra, ha nem vagy elég együttműködő.

Aszcendens

Minden adottságod megvan ahhoz, hogy saját és környezeted életét irányítsd, de azért nem ártana mások álláspontját is figyelembe venni. Az igazi siker ismérve, hogy mindenki elégedett. 23-ig erre kellene törekedned, még ha nem is lesz könnyű. Különösen 6-a környékén számíthatsz munkahelyi csatározásokra, viselkedj bölcsen!

SZŰZ

A tudásod, munkád semmit nem ér, ha nincs, aki igényt tartana rá. Gondold végig kapcsolataidat, különösen, ha problémáid vannak azzal, hogy “eladd” magad. Tedd mérlegre, megéri-e annyit zsörtölődni, a hibákat felróni, vagy jobb lenne a másik szemszögéből is megnézni egy-egy helyzetet. A világ nem tökéletes, vagyis épp úgy tökéletes minden, ahogy van. Ezt főleg a kapcsolataidon keresztül tudod megtanulni, különösen, ha egy-egy vita vagy konfliktus a biztonságérzeted – munkádat vagy magánéletedet – veszélyezteti. Próbálj túllépni magadon, és helyrehozni azokat a kapcsolataidat, amit még lehet. A közös munkák most sikeresebbek, mint a magánakciók, keress társakat a céljaidhoz!

Aszcendens

Ha van még elvarratlan szál az életedben, amit nem sikerült rendezned az utóbbi egy évben, az első héten lesz módod megtenni. 6-a környékén egyébként is komoly változás van a levegőben, jobb lenne, ha te hoznád meg a döntést, mielőtt még környezeted kényszerít rá. 7-e után fordíts több figyelmet anyagi dolgaidra !

MÉRLEG

Szuper éved lesz! A Jupiter – a nagy szerencsebolygó – szeptember 9-én lépett a jegyedbe, hogy 2017 október 10-ig nagyító alá tegye céljaidat, feladataidat. Hittel és önbizalommal segít, így az elkövetkezendő egy évben könnyedén meg tudod valósítani, amit kitűzöl magadnak. A nagyobb projektekhez érdemes most hozzákezdened! A hónap Mérleg Újholddal indul, ami komoly lehetőség egy igazi változásra, átalakulásra. 23-ig különösen érvényes, hogy “minden fejben dől el”. Légy nagyon tudatos! Minél több mindent indítasz el ebben a hónapban, annál több esélyed van sínre tenni az életed. Barátaidra, szeretteidre mindig számíthatsz, nyugodtan kérd a segítségüket, ha szükséged van rá.

Aszcendens

Eljött az idő, hogy életed főszereplőjévé válj. Vedd elő álmaidat, vágyaidat és váltsd végre valóra őket! 23-ig egészen biztos nyerő szériában vagy, de utána sem lesz okod panaszra. Főleg, mert nem leszel egyedül, mindig számíthatsz barátokra, segítőkre is. Anyagilag is stabilizálódhatsz, 18-ig önerőből, aztán mások segítségével állhatsz talpra.

SKORPIÓ

A Vénusz már vár, 18-ig segít érzelmileg talpra állni, kiteljesedni, kapcsolatokat építeni, szeretni, szeretve lenni. De lesz néhány nap, amikor erőt kell gyűjtened. Amikor úgy érezheted, csak magadra számíthatsz. Minden energiádat össze kell szedned, hogy tovább tudjál lépni. Magaddal kell harcolnod a legtöbbet, de lehet, hogy mire megtalálod az utad, mások is “áldozatul esnek”. 23-án lép a Nap a jegyedbe, másnap a Merkúr is követi. Minden rejtély megoldódik egyszer. Az életed kulcsa a kezedben van. Te tudod kinyitni saját ajtóidat, a pincétől a padlásig. S megtalálni a kincseket, amelyek az ajtók mögött rejlenek. Új időszak kezdődik, tele lehetőséggel. Használj ki minden pillanatot! Boldog születésnapot!

Aszcendens

Az elmúlt év bizonyára nagyon sok változást hozott az életedben. 23-án belép a Nap a jegyedbe, ismét új időszak veszi kezdetét, amit muszáj előkészítened! Rendezd gondolataidat, különösen a kapcsolataidat illetően. 18-ig a Vénusz segít abban, hogy az érzéseidet jobban ki tuddd fejezni, elfogadóbb és főleg együttműködőbb légy.

NYILAS

Az április óta visszafelé járó szeptember végén megindult előre. Begyorsulhatnak a változások, erős késztetést érezhetsz, hogy átalakítsd életed bizonyos területeit. Lehet fájdalmas, de szükségszerű. Jobb, ha magad léped meg, mintha kívülről kényszerítenek rá. Elsősorban anyagi területen jöhet a változás, 20-a körül erősebben. Ekkor már a Vénusz is a jegyedben jár. A Vénusz nem csak anyagi helyzeted helyezi fókuszba, hanem érzelmeidet is. Szerelem? Vágy a szerelemre? Szeretem az egész világot-energiák? Bármelyik lehet, de fontos, hogy törekedj a belső békéd megtalálására, a harmóniára. Keresd a szépet, a boldog pillanatokat, használd a kreatív energiáid. Teremts egy szebb világot magadnak!

Aszcendens

Sokat dolgoztál az elmúlt időszakban. Lassan beérik az elmúlt év gyümölcse, mostantól könnyebb lesz egy kicsit. Feltéve persze, hogy hajlandó vagy némi kompromisszumot kötni, s más igazságát is elfogadni a sajátod mellett. 14-e váratlan fordulatot ígér, könnyen lehet egy barátságból szerelem!

BAK

A Jupiter idei jegyváltása sok lehetőséget hozhat karrieredben, hivatásodban, de ennek komoly feltételei vannak! Muszáj nyitnod és megkeresni a közös pontokat másokkal. Megtanulni együttműködni, figyelni a többiekre, “megbeszélni”, kompromisszumot kötni, megtalálni a (lelki) békédet. Közben keresni az újat – lehetőségeket, megoldást egyaránt. Most érdemes elindítani projekteket, még ha nehéz és fáradtságos is úgy felépíteni azt, hogy jó legyen mindenkinek. Most egyértelműen erre kell törekedned. Nem lehet olyan célod, amely nem “szolgálja” mások érdekeit. Ez különösen családoddal kapcsolatban lesz nagy feladat – de muszáj, a munka és magánélet összehangolása most kiemelten fontos!

Aszcendens

Mindig önmagunk legyőzése a legnehezebb. A jegyedben járó Mars most segít túllépni a kétségeken és akadályokon. Merésszé és bátorrá tesz, s olyan helyzeteket teremt, ahol muszáj lesz kiállni magadért, saját érdekeidért. Így jutsz majd egyre előbbre. Főleg karrieredben jöhet változás, 6-a körül.

VÍZÖNTŐ

A Nap uralkodó bolygóddal, az Uránusszal szemben gyalogol. Azon túl, hogy a párod és egyéb kapcsolataidban betöltött szereped kerül megint terítékre, egy szűkebb keresztmetszet is megvilágításba kerül. Ahogy te gondolkodsz a világról, és ahogy a környezeted gondolkodik rólad. Saját hited és mások hite. Nézd meg, mennyire tartod tiszteletben mások meggyőződéseit, képes vagy-e elfogadni, hogy a sajátodon kívül létezik más igazság is. Hajlandó vagy-e kompromisszumra, ha szükség van rá. Főleg 23-ig lesz módod felülvizsgálni ezeket, aztán az érzéseket, tapasztalatokat beépítve tovább kellene lépned.

Aszcendens

Ahhoz, hogy fejlődni tudj, tapasztalatok kellenek – kellemesek, kellemetlenek is. Ez az időszak erre alkalmas – szellemi- és fizikai kalandokra, tanulásra, utazásra, beszélgetésekre. S kapcsolataid rendezésére. 14-e környéke sok változást hozhat. Ne félj tőle, ideje egy kicsit megújulnod, túllépned saját határaidon.

HALAK

Gondold végig, mersz-e saját magad lenni, fel tudod-e vállalni gondolataidat, érzéseidet. Nem próbálod-e meg elrejteni őket, csak azért, hogy megmaradjon egy-egy kapcsolat. Próbáld meg ebből a szempontból megvizsgálni pároddal, szeretteiddel való viszonyod. Ki az, aki elfogad téged olyannak, amilyen vagy, s kivel szemben kell lemondanod saját értékrendedről, gondolataidról. Érdemes megbeszélni, tisztázni, valószínűleg lesz konkrét helyzet is, ahol el kell döntened, kiállsz-e magadért vagy továbbra is feláldozod saját véleményed és érzéseidet a békesség kedvéért. A Skorpióban járó Vénusz mindenesetre szenvedélyes energiákkal tölt fel – nyugodtan kockáztass! Csak nyerhetsz vele, ha végre tiszta vizet öntesz a pohárba.

Aszcendens

A Mérlegben járó Nap rávilágít anyagi lehetőségeidre. Légy reális, ne hagyd, hogy elragadjon a pillanat és nagyon kockázatos kiadásba hajszold magad. Különösen 14-e környékén lesz nagy a kísértés, csak óvatosan! Ha nem tudsz dönteni, kérd ki barátaid véleményét, rájuk bármikor számíthatsz.

profile_20150907_095209_643Gálfi Irén
asztrológus

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 október 2nd, 2016|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!