Az év utolsó újholdja 2016.12.29.

//Az év utolsó újholdja 2016.12.29.

Az év utolsó újholdja 2016.12.29.

December 29-én, szerdán reggel 7:54-kor újhold lesz a Bak jelében. Vagyis együttáll a Nap és Hold, ami előre hozza az újévi tervezgetést. Ez azt jelenti, hogy már most új ciklus kezdődik. Ez az együttállás a Bak jelében lesz. Vagyis elsődleges értékek: a megbízhatóság, a kitartás, a komolyság, az elszántság, a tervszerűség, a fegyelem, az ambíció, a körültekintés. Soha jobbkor nem vizsgálhatjuk meg, hogy bennünk megvannak-e ezek az erények.
Újhold napján gyújtsunk halványzöld gyertyát, és tervezzük meg, miben szeretnénk, ill. tudunk újítani! Írjunk listát zöld színű tollal! Fogjuk fel az egészet úgy, mintha a főpincérnek leadnánk a rendelésünket!
A Bak szülötteknek ma, a születésnapjuk közelében muszáj egy pillanatra megállniuk, és kitalálniuk, hogy melyik életterületen a legsürgetőbb az újítás. Az újhold segít ebben. A Bakok az év folyamán most érezhetik a legintenzívebben, hogy az újhold milyen üdvös.
A Bak szülötteken kívül a Bikák és a Szűzek is élvezhetik az újhold kedvező hatását.
Az újhold kora reggel lesz. Így egész nap bármikor meggyújthatjuk a zöld gyertyát, és kívánhatunk.
Ez minden jegyre érvényes. Vagyis mindenki gyújtson gyertyát, és kívánjon! Ha nincs halványzöld gyertya, akkor természetesen a fehér is jó…

 

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

 

 

 

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 december 26th, 2016|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!