Előrejelzés 2017. január hónapra

//Előrejelzés 2017. január hónapra

Előrejelzés 2017. január hónapra

KOS: 2017 első hónapja a Kosok számára munkáról és kisebb-nagyobb pozícióharcról fog szólni. Utóbbi mérete/mértéke erősen függ a Kos szülött egyéni, aktuális ambícióitól. Arra kell ügyelniük, hogy Merkúr, a hírvivő többször álhíreket és/vagy pletykákat hoz, amiket fenntartással kell fogadniuk, ha nem akarnak kínos szituációba keveredni. Január legszuperebb égi eseménye a Kosok szempontjából, hogy bolygójuk, a Mars 28-án belép a Kosba. Ettől felpörögnek, és nekik innentől már jön a tavasz…

 

BIKA: Januárban a Bika szülöttek bolygója, a Vénusz a Halakba lépve zavaros helyzetet szimbolizál. Ügyelniük kell arra, hogy ne keverjék össze a barátságot és a szerelmet! Már csak azért se, mert hatalmas bolygófelvonulás lesz itt, ami értékes barátokat, szövetségeket és mentorokat jelöl, akiket jó lenne megtartani. Ezzel párhuzamosan a Bak Nap 18-ig kedvez mindenféle továbbtanulásnak, külföldi utazásnak, munkának. 19-től a munkahelyükön kitisztul a kép, és egyértelművé válnak a hatáskörök.

 

IKREK: Újév első hónapjában Merkúr, az Ikrek bolygója 4-én visszalép a Nyilasba. Ez régi ember visszatérését jelenti. Nem lesz sok idejük a nosztalgiázásra, mert 12-én visszatér a Bakba. Ebben a pár napban a múlt méltóbb lezárása, tisztázása a feladatuk. 19-én a Nap belép a Vízöntőbe. Innentől elemükben lesznek az Ikrek szülöttek. Ötleteik, terveik szárnyakat adnak nekik, amitől minden elviselhetőbbé válik. Tovább emeli energiaszintjüket 28-tól a Kosba lépő Mars. Szóval tüzesen zárul a január.

 

RÁK: Januárban ellentétes hatású erők fognak munkálkodni a Rák szülöttek horoszkópjában: 1. A munkahelyükön és/vagy az otthonukban feszültséget, változásokat mutatnak a bolygók. Ezeket nem fogják lelkesen fogadni. Ha túlzásba viszik az aggodalmaskodást, még le is betegedhetnek. Pedig nem éri meg. 2. A jó hír, ami segíthet átvészelni ezt a hónapot, hogy 3-tól Vénusz, a szeretet bolygója a Halakba lépve jó fényszöggel támogatja őket. Ettől kicsit bizakodóbbá, jóhiszeműbbé és szelídebbé válnak…

 

OROSZLÁN: 2017 első hónapjában az Oroszlánoknak folyamatosan ügyelniük kell arra, hogy mikor kinek mit mondanak. Amennyiben sikerül diplomatikusan fogalmazniuk (vagy olykor bölcsen hallgatniuk), akkor elkerülhetnek egy csomó felesleges konfliktust. Ez arra is jó, hogy hatékonyan és csendben haladjanak a munkájukkal. Ebben a hónapban még nem a látványos, zajos elismerésre kell törekedniük. Inkább a későbbi sikerek megalapozása történik. 19-től a szerelem elvonhatja a figyelmüket a karrierjükről.

 

SZŰZ: Az újév első hónapja sok szívmelengető találkozást tartogat a Szűz szülötteknek. Ha van már párjuk, akkor vele meghittebbé és szorosabbá válhat a kapcsolat. De közben féltékenység is felütheti a fejét. Erre nem kell okot adniuk, mert az a népszerűség, amit a bolygók szimbolizálnak, szinte törvényszerűvé teszik a jeleneteket. Amennyiben nincs párjuk, most megtalálhatják azt, akivel azonnal erős vonzást fognak érezni. Ha ez kölcsönös, akkor egy szenvedélyes szerelem robban be az életükbe.

 

MÉRLEG: A Mérlegek szokatlanul ingerlékenyek lesznek/lehetnek januárban. Szinte mindenre azonnal és intenzíven fognak reagálni. Ebből következik, hogy sokkal több konfliktusuk adódik. Ne bánják! Lehet, hogy itt az ideje, hogy végre kiderüljön, mennyi mindent tűrtek, nyeltek eddig. Közben vigyázniuk kell az egészségükre. Most a felfázás látszik fő problémának. Vegyék ezt komolyan! Öltözzenek melegen, és ha a lábbelijük átázik, mielőbb cseréljék le! Könnyebb megelőzni a betegséget, mint kezelni.

 

SKORPIÓ: Szerencsésen indul 2017 a Skorpiók számára: 3-án Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Halakba, és onnan szerencsés fényszöget vet a Skorpiókra. Ezt a szerencsét nem kell kézzel fogható módon mérniük. Elég, ha jól érzik magukat a bőrükben. Tele vannak kreativitással és életörömmel. Ez egy termékeny hónap a szó szoros és átvitt értelmében is. Vagyis ha gyermeket szeretnének, akkor a január alkalmas a fogantatásra. Persze csak akkor, ha nem görcsölnek rá. 3 bolygó is segítségükre lesz…

 

NYILAS: Szokatlan dolog vár a Nyilasokra január elején: Merkúr 4-én visszalép a Nyilasba, majd 12-én végképp kilép onnan. Ez a pár nap arra lesz jó, hogy végre megfogalmazzanak, leírjanak, kimondjanak olyasmiket, amiket elmulasztottak. Tegyék ezt őszintén és korrekt módon! Így nem lesz baj. A hónap legszuperebb égi híre a Nyilas szülöttek számára, hogy Mars 28-án belép a Kosba, és onnan mérhetetlen sok energiát, kreativitást, és lelkesedést ad nekik. Ettől teljesen jogosan fel lesznek dobódva…

 

BAK: Januárban váratlan dolog történik a Bakokkal: 4 és 11 között nem jutnak szóhoz és/vagy elakad a szavuk. Ezt Merkúr, a kommunikáció bolygója jelzi, ami erre a pár napra visszalép a Nyilasba. Érdemes ebben az intervallumban csendben maradniuk. Majd 12-től ismét megtalálják a hangot, és értelmesen, érthetően tudnak kommunikálni. Lesz két veszélyes nap ebben hónapban: 10-én és 12-én bárkivel bármikor vita robbanhat ki. Előnyösebb lenne ezt megelőzni, mert utólag kellemetlen lesz magyarázkodni.

 

VÍZÖNTŐ: Januárban a Vízöntőknek első sorban a közlekedésben kell óvatosnak lenniük. Az egész hónapra rányomja bélyegét egy Jupiter – Uránusz szembenállás, ami már decemberben is sok bajt okozhatott. Ez egy erős és romboló hatású bolygóállás, amit nem szabad félvállról venniük. Ezzel párhuzamosan érdekes és intrikus titok birtokába juthatnak. Ezt óvatosan kell kezelniük. Ne akarják valaki ellen felhasználni, mert fordítva sülhet el a dolog. 19-én a Nap a Vízöntőbe lépve egy jobb hónapot nyit.

 

HALAK: Ennél kedvezőbben nem is indulhatna a hónap: január 3-án Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Halakba. Ez szerencsét és bókokat is hoz a Halak szülötteknek. Különösen 12-én, amikor a Vénusz – Neptunusz együttállás lélekmelengető gesztust szimbolizál. Ezzel párhuzamosan 27-ig Mars is a Halakban jár, ami erőssé, de türelmetlenné is teszi a Halakat. Legyenek éberek, és vigyázzanak a környezetükben lévő emberekre, mert most a Halak szokatlan módon „elefántokká válhatnak a porcelánboltban”!

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző

 

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 január 3rd, 2017|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!