Itt az Idő!

//Itt az Idő!

Itt az Idő!

Eljött az idő! De mire?

 

Elengedni a múltat? Igen.

Tervezni a jövőt? Igen.

img_8155És közben minél többet JELEN lenni!

 

2017-et írunk, te észrevetted? Már 11 napja!

Veled is előfordult, hogy még 2016-ot írtál oda, ahová már 2017-et kellett volna? Én direkt figyelem ezeket a helyzeteket, mert mindig mutatnak valamit, persze azt is, hogy még az van a “kezemben”. 🙂 De ilyenkor azt is vizsgálom magamban, hogy vajon mindent elengedtem-e a múlt évben, amit el szerettem volna, vagy min kell még dolgoznom? Hogy legyen minél tisztább a lap, amire ebben az évben rajzolhatok.

Egy dolog viszont biztosan időtlen! Időtől független! Mindig aktuális! Még pedig, hogy megerősítsd magadban, hogy miben hiszel? Mi a hited?

 

Újévi fogadalmaid vannak?

A tervezést választod?

Egyéni terápiába kezdesz?

Csoportba fogsz járni? Egy régi vagy egy új közösségbe?

Vagy esetleg többet egyszerre?

Egy a lényeg, hogy CSINÁLD! Bármilyen ÚT mellett is döntesz, csak tegyél érte! Köteleződj el, és csináld! Önmagadért! Vállalj felelősséget, és ha te fejlődsz, akkor az hatással lesz a környezetedre is! Ezzel mindenki csak nyer, de legfőképpen TE magad!

Hihetsz a JóIstenben, az Univerzumban, az Angyalokban, a “terapeutádban”, a kineziológusodban, a coachod kérdéseiben, csak TEGYÉL magadért!

Én azt kívánom mindannyiunknak, hogy erősítsük meg a hitünket, higgyünk még jobban saját magunkban és e mellett hosszú távon el tudjunk köteleződni!

Szeretettel:

Erika

ps.: Ha érdekel az egyéni terápia, akkor itt olvashatsz rólam, és hogy a szakértőimmel közösen hogyan tudunk segíteni Neked.

http://blog.enido.hu/rolam/

 

 

ErikaTörköly Erika

énidő coach, alapító

 

 

 

 

By | 2017-06-16T14:44:32+00:00 január 11th, 2017|Tudatos életmód|0 Comments

Szerző:

Az Énidő az önmagadra szentelt idő, ezek az írások és videók pedig lehetséges inspiráció Neked! Én alkotásként élem meg az Énidő üzeneteinek átadását, formába öntését, tapasztalataim gyűjtését. Olyan, számomra hiteles szakértőket mutatok be, akiktől én is tanultam és tanulok a mai napig is. Tartozz a közösségünkhöz és találd meg a saját utadat, a saját Énidődet!